.........

Har varit med Olivia idag. Var nice. <3

Inget mer bloggande idag... Vi ses imorn.

Godmorgon.

Sitter i skolan nu. Vi har svenska, inte kul. Är skit trött också, mina ögon rammlar ner hela tiden. Haha. Gick nog och la mig lite för sent igår, sov bara ca 5h.

Idag ska jag:
*Skolan till 14.00
*Handla mat.
*Kolla på greek och andra avenyn.
*Dra till Olivia och Victor vid kl sex.

Sedan får vi se vad vi hittar på, en bra dag hoppas jag på iallafall. Utom min trötthet dåh. ;P
Puss!

När någon nära dör.

En av mina bästa kompisar förlorade sin mormor i natt. Man vet inte hur man ska reagera, hur man ska bete sig. Jag har aldrig förlorat någon nära så svårt att sätta sig in i hennes situation. Jag vill bara säga något som visar att jag finns här och att hon alltid kan prata med mig men det känns hela tiden som man gör och säger fel. Min älskling, jag önskar det fanns något som jag kunde göra för att du skulle bli lika glad som du var innan.

Min granne ska flytta!

Kom precis hem ifrån skolan och jag är jätte glad. Jag mötte nämligen min granne och han höll på att lasta massa saker ifrån sin lägenhet till ett flyttlass. Hoppas han ska flytta! jag blir jätte glad dåh, jag har skrivit om honom någon gång tidigare tror jag. Han spelar jämt musik på högsta volym (även efter kl.9 på vardagar då det egentligen ska vara tyst ;P) så till och med jag hör vilken låt det är (han bor på nedersta våningen, jag på högsta) Stackars den gammla tanten och gubben som bor vägg i vägg med honom. Nu kan det gärna flytta in en snygg kille i min ålder, haha. ;)

Tillbaka.

Hej mina kära läsare. (Läs:Julia) Nu är jag tillbaka och ni måste ha saknat mig sååå mycket. (Läs:Julia) Nu är jag här iallafall och jag ska uppdatera som förut så kommentera på allihopa (Läs:Julia) Nu ska jag äta lunch.
Puss!

Mitt internet funkar inte!!

Sorry men åkte hem till mina föräldrar igår och internet funkar inte på min data där helt plötsligt. Är hos Agnes nu och ska sova här ikväll så kanske kommer något inlägg senare men annars kommer jag inte tillbaka fören på måndag. :( Hoppas ni har en bra helg. Puss!



I skolan.

Är i skolan och har precis ätit lunch, vårullar.  Är skit trött! Märkte att jag fortfarande var sjuk när jag typ fick hjärtklappning av att gå till skolan. Haha. På designen har vi idag iallafall bara haft olika lekar tillsammans med modedesignen för deras lärare är inte här idag. :) Nu börjar vi igen så måste gå. Puss!


3 riskakor.

Nu ska jag gå och lägga mig. Lite sent men eftersom jag gick upp sent är jag inte trött. Förövrigt har jag bara ätit 3 riskakor idag. Känner mig nästan lite duktig fast imorn blir det juh att fetta eftersom det är fredag. ;P
Imorn ska jag till skolan, det har jag bestämt! Även om jag är sjuk så skiter jag i det för jag saknar mina älsklingar så mycket.
Sov gott. Puss!

Schnuffel bunny.



Ingen har väll glömt Schnuffel bunny - kramsången? Haha. Skit söt! Och nu har det kommit en ny sång, lika söt den. tyvärr gick den inte att lägga in i bloggen, vet inte varför!? Aja här är länken iallafall så ni kan lyssna på den.


Min fina låt till Mia.

Skrev denna igår. ;D haha.
Mia ville att jag skulle skriva en låt till henne och vad gör man inte liksom. :)

Mia är rätt snygg och akta er killar hon kan vara stygg....
Ni killar som inte vill ha smisk. Gå inte nära Mia för dåh finns det en risk...
Om ni min fina Mia sårar kommer ni få bäras iväg gråtande på bårar...
Den som kan vinnas Mias hjärta ska vara glad, det händer inte varje dag...
Fast hela denna låt var bara en lögn. Leta på gatan så hittar ni Mia och hon kostar inte mer än en tia...
Ps. Mia är ingen slampa. ds.

Godmorgon.

Godmorgon. Vaknade för ett litet tag sedan. Gick inte till skolan idag för börjar bli sjuk igen tror jag så bäst att inte göra det värre. Så det blir bara att ligga hemma idag, hoppas jag blir frisk till helgen bara för dåh ska jag vara med Agnes vilket var skit längesedan! Nu ska jag titta på en film och ta det lungt. :)
Puss!



Natti natti.

Nu ska jag äta en avokado och sedan sova, är så j*vla trött. Men vi hörs imorn hoppas jag.. ;)
Så länge får ni lyssna på denna låt jag haft på hjärnan i flera dagar. Hittade dock inte videon så ni får nöja er med en bild och musiken.



Onsdag.

Dagen började med att gå upp kl.6! Åkte med Mamma till hennes jobb och tog en buss därifrån till Vimmerby. Väl där var Daniel (vår design lärare) sen så vi fick vänta 25min på honom. Sedan åkte vi emot Jönköping. Efter ca 2h resa gick vi på design open 2008. Det är alltså en tävling för design klasser från gymnasie- eller hög-skola. Vi skulle inte vara med och tävla men vi ska troligen vara med nästa år så Daniel ville att vi skulle lyssna och se hur det gick till.



Efter det blev det lunch som typ var lasange men i min lasange var det bara typ plattor, lite ostsås och några morötter. Inte så gott! Sedan blev det besök på huskvarna museet. Där ifrån är alla mina bilder. Dockorna på bilderna var jätte läskiga. Det såg ut som levande människor som de stoppat upp! Annie, jag och Micka var lite skrajja, haha. Jag kom iallafall på en bra film ide med ett museum och ett par dockor. :)
Korvmaskinen som finns på en bild var en maskin som huskvarna kom på för ett antal år sedan. Man betalade 2 kronor, så kokades korven där inne och medans den gjorde det fick man ut korvbröd och senap. När korven var klar rullade den ut och så var det klart. Helt cp, haha.
Min favorit på museet var självklart symaskinen Freja. :)



(Klicka på bilderna så blir de större!)

Rätt bra dag ändå men är riktigt trött nu.
Puss!


Trött, hungrig och... glad?

Hej. Är äntligen hemma nu! Är skit trött och hungrig. Maten var inte så god fast det var typ en "fin" resturang så nu ska jag äta något. Kanske sova en stund och sedan lägger jag in bilderna ifrån dagen så ni får se. Ps. Jag är glad! ds.
PUSS!

God natt.

Nu ska jag sova, ska upp vid kl.6 imorn och åka på studie besök till Jönköping med designen. Så vi hörs imorn när jag kommer hem runt kl.4. Sov gott. :)
Puss.

Nya kläder ifrån h&m.

Fick hem lite kläder jag beställt ifrån h&m för några dagar sedan. Tänkte visa vad jag beställde. :) Ursäkta de dåliga bilderna, Pappa som är fotograf!
 
*Linnen, Randigt 59.50:- Blått 49:-

   
(Klicka på bilderna så blir de större.)
*Jacka ifrån barn avdelningen. Ordinarie pris 498:- Med 50% som jag hade kostade den 249:-
Blev jätte nöjd med jackan fast var lite rädd att jag inte skulle gilla den eftersom den var ifrån barn avdelningen. Fint foder också i knall rosa. ;)
Ett riktigt klipp blev det.

Tjuvlyssnat.

Utanför nattklubben Ice, Stockholm

En kille lämnar fram sitt leg till dörrvakten.
Dörrvakten: Nej, det här går inte du är ju bara 17.
Killen: Va? Få se! Men åh, jag har visst tagit min tvillings leg. Han är tre år yngre än mig men vi ser likadana ut. Kan det inte gå ändå?

Cred: Daniel

Haha. Smart kille låter det som. ;)


Tisdag idag.

Godmorgon eller ah de flesta av er har väll varit uppe i några timmar men jag gick typ just upp. Pappa väckte mig när han ringde och ville att jag skulle ta reda på om en affär hade lunch-stängt. Eftersom datan inte var på var jag tvungen att slå i telefonkatalogen, Lyckat! Jag kan inte slå i telefonkatalogen för:
1. Jag kan inte alfabetet så bra, det borde jag kunna!
2. Jag fattar inte alla rosa sidor, gröna sidor, gråa osv.
3. När jag väl hittar rätt sida råkar jag alltid hoppa över just det nummret jag ska ringa så jag får utbrott.
Så nu har jag tagit fram min älskade dator och hittat att de inte har lunch-stängt, så var de avklarat.
Ha en bra dag.
Puss!



Jag är glad!

Jag ska typ gå och sova snart men måste först skriva här att jag är jätte glad. Sådär glad så man inte kan sluta le ni vet. Man kan inte sluta le fast man vill, haha. Tänker inte skriva mer nu, god natt mina kära läsare och tack idag igen för alla fina kommentarer. :)

Pasta och vegetarisk köttfärsås.

Det finns iallafall en fördel med att vara sjuk. Det är att man blir lite ompysslad och bortskämd. Mamma frågade vad jag ville ha till middag, jag sa att jag ville ha pasta och vegetarisk köttfärssås och självklart fick jag det. :) Riktigt gott var det, mums!



Julia Lundström<3

För er som  har lika tråkigt som jag eller bara har lite tid över kan gå in på min kompis Julias blogg. Hon skriver om sin vardag och tar underbara bilder med sin systemkamera. En jätte söt blogg som är värd att läsas, helst varje dag.

Sjuk!

Hej. Sitter och kollar på ett natur program om hajar. Jag sov ut ordentligt inatt (12h) så mår lite bättre idag iallafall, men shit vad tråkigt det är att vara sjuk! Jag har suttit vid datan, kollat på tv och ätit nyponsoppa men nu börjar det bli tråkigt. Snälla någon ge mig tips på saker man kan göra som inte tar så mycket på energin. :)
+ Att jag får ångest av att inte kunna träna, har inte tränat på 3 dagar nu. Jag kommer bli fet av att vara sjuk. Haha.
Imorn är det skolfotto i skolan också vilket jag troligtvis missar, tråkigt. Får hoppas på att jag bli superfrisk under natten.
Puss!


Beställt skor.

Har precis beställt ett par skor ifrån din sko. Det var rea, 199:- kostade de och sedan fick jag 20% rabatt också för att jag var ny kund. Ingen frakt var det heller t.o.m idag den 21. Jag var juh bara tvungen att passa på. :)
Nu ska jag titta på film och sedan sova. Idag har ni förövrigt kommenterat jätte bra, tack! :)


159:- blev det med alla rabatter.

Hål i väggen.

Sitter och kollar på hål i väggen tv6. Så j*vla sjukt program, haha. Man ska alltså kunna ta sig igenom ett hål i en vägg som kommer i ganska hög hastighet. Hålet är i olika ställningar som man ska klara av. Kul att kolla på och väldigt snygga dräkter också. Ingen har tagit sig igenom väggen än och ingen kommer väll göra det heller ser det ut som.

Någon som vet vad programledaren varit med i? Jag känner verkligen igen honom typ ifrån ett barnpogram eller nåt.
Nu är reklamen slut så ska fortsätta kolla. :)

Dagens film, You don't mess with the Zohan.

Dagens film: You don't mess with the Zohan - En komedi på ca 2h. Det handlar om Zohan som jobbar emot palestinierna (han är israel) Men egentligen är hans stora dröm att klippa hår. För att kunna lyckas med detta måste han resa till USA och försöka få ett jobb där. Han vill gärna ta hand om sina kunder på ett lite speciellt sätt också, något som tanterna gillar väldigt mycket. Kan inte påstå att den var så bra. Lite för mycket sex skämt och överdrivna grejer så det blir nog ingen film jag ser om...

Är vattenpipa farligt!?

Jag har alltid fått höra att vattenpipa inte innehåller några farliga ämnen eller nikotin men nu läste jag i denna artikel att det nästan är farligare än att röka en vanlig cigarett. Man drar tydligen in röken längre i lungorna och den orsakar då mer skada än med en vanlig cigarett. Man får dock inte lika mycket nikokick eftersom vattnet tar bort en del av nikotinet. Ja, ni kan juh gå in och läsa själva.
Inte för jag röker vattenpipa så ofta men många av mina kompisar gör, nu vet jag att det inte är speciellt bra. ;o






Fortfarande sjuk.

Hej. Fortfarande sjuk. ;( Skulle egentligen åkt hem till stan idag men stannar hos Mamma och Pappa så dem kan ta hand om mig. Haha. Nej men när jag väl blir sjuk brukar jag alltid bli jätte sjuk så jag inte kan klara mig själv i stan så bäst att stanna här ifall detta leder till 40° feber.
Sitter iallafall och kollar på repriserna av idol (har inte sätt ett enda program innan) Vissa är juh bara för pinsamma tex. denna tant, stackars hennes barn om hon har några. ;o



Den nya coca colan.

Sitter här och äter chips och dricker cola, mums. :) Diba ringde nyss, lite full. Hon är juh för söt min älskade Diba. kul att höra att någon har kul när man själv ligger hemma och är sjuk iallafall. Haha. Ska nog snart gå och sova faktiskt, bra om jag kan sova bort min sjukdom.
Förövrigt vill jag smaka den "nya" colan som kom för ett tag sedan men har faktiskt bara sätt den på en ställe och där kostade den typ 25:- för en burk. ;o Någon som smakat någon av dem? Var den god isånnafall?







Min sockerströare.

Tänkte bara visa min sockerströare jag designat på designen i skolan. :) Detta är bara en modell så klart... Den ska vara i vit porslin med blå små blommor och under det nedersta sträcket ska det vara blått glas så man lätt ser när sockret börjar ta slut. Locket ska vara ett skruvlock i silver metall.

  

Dålig uppdatering!

Förlåt! Ni vet att jag uppdaterar dålig när jag är hemma hos mina föräldrar, nu har det även varit krångel med internet + att jag är sjuk så nu är det över ett dygn sedan jag skrev. Är iallafall här ute i skogen och Mamma och Pappa är på middag hos några så sitter och kollar på tv och ska snart käka chips. Sjuk är jag också som sagt, måste vara Micka som smittat mig den j*veln haha. :) Ont i halsen, förkyld och lite feber. Får hoppas att jag kan ta mig till skolan på måndag, vill inte missa för mycket när vi till slut kommit igång med alla arbeten i ämena. Nu ska jag läsa alla mina favorit bloggar, vi hörs senare.
Puss!

Fredag.

Godmorgon. Fredag idag, skönt! Håller på och gör en sockerströare på designen, kanske tar kort på modellen sedan och visar hur den blev. :) Förövrigt är Micka sjuk så hon ska åka hem snart så dåh blir jag typ själv här. ;o
Efter skolan kommer Mamma och hämtar mig så ska jag hem till Blackstad hela helgen fast innan vi åker hem ska jag köpa godis! :)
Puss!

Min dag + Rihanna.

Min dag

Dagens negativa:
- Jag kom 15 min försent till skolan.
- Mina skor har blivit jätte trasiga och självklart tog jag just dem idag när det regnade. När jag väl var framme vid skolan såg det ut som jag hade haft fotsvett i några dagar utan att byta strumpor.
- Jag spillde a-fil i min säng, fråga inte hur.
- Jag glömde min mobil hemma när jag gick till skolan (eftersom jag var stressad) så fick klara mig utan den hela dagen, skandal!
- Micka och jag kunde inte gå till lager 157 för det var fortfarande stängt pga branden.

Dagens positiva:
- Mitt hår låg som jag ville hela dagen för en gångs skull.
- Jag gick en promenad på 5km fast jag egentligen inte orkade.
- Jag har klarat många banor på apspelet, läs i tidigare inlägg. Haha.
- Det var pannkakor till lunch, jag åt 6st.
- Jag kom på hur bra det är med ryggsäck då mina ryggbesvär försvunnit nästan helt.

En ganska bra dag ändå. Här kommer en bra låt...



Shopping.

Har stoppat in tvätten nu så tänkte visa vad jag köpte idag. Var inte så mycket eftersom jag har lite ont om pengar just nu.
Köpte iallafall ett torr shampoo som jag sett två andra bloggare tipsa om. Har självklart inte testat det än men skriver senare om det vra bra och så. Lee stafford dry shampoo for oily roots 79.50:- H&m. Köpte även den vanliga mascaran jag brukar ha. Min börjar nämligen ta slut, var rea också, antar att den är hela veckan, Great lash Mascara 59.50:-  original pris 89:- köpt h&m. Letade efter mineral rouget jag skrev om igår också men det var slut på h&m just nu så får se när dem får in det. :)

 

Torsdag.

Hej. Kom precis hem, har snart tvätt tid. Har massa tvätt så hela min kväll kommer gå åt till att tvätta och stryka, kul!
Blev glad när jag loggade in idag iallafall, hade fått rätt många nya kommentarer. :)
Hade skola till kl.11 idag iallafall och efter det gick jag på stan med Micka, kan visa senare vad jag köpte. Nu måste jag gå ner i tvätt stugan..
Puss!

God natt.

Shit vad dåliga nu har blivit med kommentarerna! Idag har jag fått EN och igår fick jag inte någon. Hallå!? Skärpning nu va. ;)
Ska sova nu iallafall är så trött men är sugen på att kolla på det nyaste avsnittet av greek... Kollade på OTH förut och shit vad sorligt det var, ska inte säga något men jag tjöt iallafall så var bereda på det ni som följer serien. :)
Vi hörs imorn.
Puss och godnatt!

Mineral smink.

Jag skulle behöva ett nytt rouge. Tänkte på loreal mineral smink, någon som vet om det är bra? Den verkar bra och att det är mineral smink är juh bara bra. :) En ögonskugga skulle inte heller vara helt fel. ;)
Så vad tycker ni? Ska jag testa det?

 

Detta inlägg ger 20kr till Childhood.

Läste lite på Blondinbellas blogg och klickade mig vidare till en sida där det stod såhär:
"Childhood och Vattenfall vill främja debatten om utsatta barn i världen. Därför ger vi dig möjlighet att kommentera alla inlägg i vår blogg - dessutom skänker Vattenfall 20 kronor för varje inlägg du gör i din egen blogg som länkar till uppdragbarn.se. Pengarna går oavkortat till Childhoods verksamhet. Använd gärna våra bilder på din blogg och tipsa dina vänner om detta. "
Här kommer min länk, hjälp till du också. :)
http://www.uppdragbarn.se/


Onsdag.

Godmorgon. Sitter i skolan som vanligt, slutar 11.20 idag iallafall. :)
Är skit trött, skulle kunna somna här på bänken på en sekund. ;o
Idag skulle Mia sovit hos mig men det blev tyvär inte så utan efter skolan blir det kanske att gå och kolla på nåt med Micka som hon ville att jag skulle hänga med på. Om jag orkar vill säga. ^^
Nu ska jag räkna matte.
Puss!

Apspelet - Bloons tower defence.



Idag har det varit få beökare. Undrar varför?
Aja, är iallafall besatt av ett spel. Apspelet kallar vi det, ja det är rätt omtalat i skolan (mest min klass) Haha. Vi (mest jag) satt förra året och spelade detta på lektionerna i skolan. Då var det apspelet 1 och när jag klarat det blev det apspelet 2 och NU har apspelet 3 kommit ut så nu har jag suttit jätte länge både igår och idag. Ni kanske inte förstår allvaret med detta spel men det är hemskt alltså! Man blir så besatt (iallafall jag) så jag inte kan gå och lägga mig på kvällen eller gå på toa utan att måste klara en bana eller liknande. För er som nu tycker detta verkar kul att vara besatt av ett apspel kan gå in på denna länk och spela ni också. Ett vanligt onlinespel som förstört min vardag tills jag klarat alla banor på hard!

Nu ska jag sova för jag har klarat en nivå. :)
Puss!

En bra låt.

Håller på att städa lägenheten och lyssnar samtidigt på denna låt som Julia och Milla tipsade mig om. Jätte fin, speciellt när denna tjej sjunger den. :)



H&m's nya kläder.

Ändrade planer för dagen. Sitter hemma hos mig men Julia, vi ska äta pizza sen med Pelle men nu ska vi bara ta det lungt, data och snacka till kl 5. ^^

Nu när jag inte har några pengar så har h&m självklart fått in massa med snygga kläder som jag gärna skulle vilja köpa men har som sagt inte några pengar så får vänta några veckor och sedan se om jag beställer någon av dessa. :)

    
*Svart lång kofta 198:- *Grå stickad kortärmad polo 198:- *Vit stickad, kort cardigan 298:-

Tisdag.

Godmorgon. Sitter i skolan och har svenska, läser en text om Bert Karlsson som jag typ hatar. ;o
Kom på en grej som hände Adelinn och mig igår när vi skulle till bussen. Först går vi och skrattar och så.. Så åker en bil förbi så saktar killen ner, hissar ned rutan och försöker skrika något till oss samtidigt som han fortsätter köra och typ flörta med oss. Haha. Ibland undrar man hur folk tänker. ;) Sedan gick vi och ehm sjöng när vi gick förbi skolan, så när vi dansar lite och sjöng som högst råkar vi se att några ifrån vår skola sitter utanför, haha. Var rätt pinsamt. ;o

Idag slutar jag kl.14 och sedan blir det bara hem och städa, träna och ta det lungt. Så ser min dag ut. :)
Puss!


Idag började pälsfria veckan.

Djurens rätt har denna vecka en kampanj vecka emot päls. de försöker under veckan synas så mycket så möjligt och ge budskapet att djur inte är kläder! Det är faktiskt många affärer som har gått med i kampanjen och visar att de inte säljer päls i sina butiker. Många kända så som h&m, bikbok, gina tricot osv vägrar använda päls och jag blir verkligen glad av att läsa sådant, det visar att världen är på väg åt rätt riktning. :)

Det ni kan göra för att hjälpa till är att dela ut material angående päls som du kan beställa helt gratis ifrån djurens rätt. Du kan också skicka mail till de företag som har valt att inte använda päls och tacka dem för det. Allt om detta kan ni läsa mer om på djurens rätt och där kan du också skriva på en namninsamling emot päls.
Hjälp till ni också.. Allt ni gör hjälper djuren till en bättre framtid.



Måndag.

Hej måndag idag och jag är jätte trött.
Min dag har sätt ut så här:
*Gå till skolan.
*Komma 15 min försent.
* Ha två slappa lektioner och gå hem vid 3.
*Adelinn följde med mig hem.
*Handla mat med Adelinn.
*Gå hem till mig och äta lite fika.
*Datan/snack med Adelinn.
*Följa Adelinn till bussen.
*Gick en promenad.

Och nu sitter jag här framför datan och resten av kvällen blir nog ungefär samma. Hoppas ni haft en bra dag för det har jag. :)
Puss!


Adelinn<3

Dagens film, Hancock.

Nu ska jag kolla på klart på something's gotta give och sedan sova så jag säger god natt nu. Vi hörs imorn, Puss!

Dagens film: Hancock - En action/komedi på 1,5h. Handlar om en superhjälte (Hancock) som gör allt fel när han ska rädda världen ifrån skurkar. Han gör mer skada än nytta och alla börjar hata honom tills han träffar en kille som vill hjälpa honom att få folket på sin sida genom att behandla dem rätt. Men killens fru tycker detta är mycket olämpligt, varför? Har hon träffat Hancock innan han träffade hennes man? Filmen var bra och underhållande, fick en att le och skratta vilket jag gillar med filmer. Slutet var bra för man kunde inte förutspå det, iallafall kunde inte jag det.

En jätte fin låt.

Nu ska jag gå ut och gå en promenad men tänkte tipsa er om en jätte fin låt innan. Lyssna och njut kära läsare. ;)


Vilken kändis är du lik?

Adelinn och jag hade kul förut och kollade vilka kändisar vi va lika. Kan inte säga att någon av bilderna var så lika och när jag blev lik en ful kille blev jag lite sur. Nu har jag iallafall kört igen och blir kändisar som jag knappt hört talas om. Haha. Aja om ni också vill testa kan ni göra det här.
Puss!


Ser ni någon likhet? ;o


Söndag.

Hej. Milla och Adelinn gick precis till bussen. Det blev ingen fest igår utan vi chillade hos mig istället. Julia, Milla, Adelinn och så kom Sussie en stund också. Vi käkade godis, kollade på tv, lyssnade på musik och hade allmänt damp. Riktigt mysigt var det. :) Gick och la oss rätt sent också och idag har vi bara tagit det lungt och jag har käkat massa godis, fetto. haha. Nu är jag iallafall ganska hungrig eftersom det enda jag ätit är godis, så ska laga lite mat nu tror jag.





Kul hade vi och damp också som sagt. <3


Vegomässan - sthlm.

Nu har jag tränat så nu är jag glad, haha. Snart kommer Milla, Adelinn och Julia men måste diska och göra iordning mig lite innan. :)

Idag är det vegomässan i Stockholm och jag hade så gärnat velat gå dit. Bara gå runt och kolla. Få smaka och få tips på massa god mat som man kan laga. Fråga alla frågor man har angående vegetarisk och vegansk kost, jag tycker det är skit bra att det har en sådan mässa så folk kanske förstår att det är både sjukt och äkligt att äta djur , det är juh faktiskt lik!? Nu när så många patar om miljön också borde juh fler bli vegetarianer för miljöns skull. :)
Shit jag vill verkligen dit men lite långt att åka bara för en helg. När jag har någon studiedag nära en helg och har pengar ska jag dock åka fast dåh blir det juh bara för att hälsa på Carråh och Nea.

Någon som var på mässan idag och kan berätta lite?


Bild ifrån mässan. Ni kan läsa mer om den här.

Lördag.

Godmorgon, vaknade för ett tag sedan. Har haft svårt att sova för Angela har typ grävt sönder sin bur. Nu är jag uppe och vaken iallafall och då slutade hon minnsan gräva. Idag ska jag träna, äta och städa åt Angela sedan kommer Milla, Julia och Adelinn. Vi ska festa ikväll, ska bli nice. :) Bäst att slita sig från datan, har faktiskt inte så många timmar på mig.
Puss!

Aco's rengöring.

Sitter här och äter avokado. Slutade lite tidigare så Julia följde med mig hem en pytte stund efter skolan. :) Nu sitter jag här och funderar på vad jag ska göra i kväll, är skit trött men något borde jag väll hitta på. ^^

Igår köpte jag aco's ansiktsrengöring 01. Egentligen ska man använda 01-03 med ansiktvatten och hela köret men jag fick så himla torr hud av det så nu kör jag bara med 01 och den duger bra för mild acne i ansiktet. Passar speciellt bra för min hud som är både torr och fet sammtidigt. 56:-apoteket.


Ni kan gå in här och läsa mer.

Fredag.

Godmorgon sitter i skolan och har design precis som alla fredagar. För alla som vill veta arlas ekologiska lättmjölks livscykel så fråga mig, jag vet. Ska redovisa inför klassen sen och jag hatar det men måste man så måste man. Finns inte så mycket att skriva.. Idag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, får se ikväll vad det blir. :) Nu ska jag forsätta jobba.
Puss!


Design med Micka och hon va snygg igår. ^^

Skit, skit, skit.

Tänkte gå ut och gå en promenad men kom på att jag glömde mina hörlurar i min väska som ligger i Mickas väska och jag vill inte gå utan musik så nu är jag rastlös och vill motionera. ;o Somnade med smink förut också så mina ögon är helt cp nu (blir alltid det när jag sover med smink.) Och mitt hjärta värker.. Skit, skit, skit säger jag bara!
Vi hörs imorn! God natt.
Puss!


Bra låt och video jag hittade. Hiary Duff är så söt. :)


Mitt drömhus.

Micka och jag satt och kollade på hus förut. Jag hittade mitt drömhus, haha. Skit snyggt och jätte stort med snygga färg glada lampor i taken och i handfaten och lite överallt. :) Fönster som var från golv till tak, underbara stora rum. Jag smälte när jag såg det. Synd att man inte har 26,5 miljoner då hade jag köpt det direkt.


 
  
Ser ni utsikten.. Och garderoben. Asså shit. :)
(Klicka på bilderna så blir de större.)

Torsdag.

Förlåt för att jag inte skrivit idag men har inte riktigt haft tid. Började med att jag kom försent till skolan för jag ville kolla klart på mitt greek avsnitt jag kollade på imorse. Sen i skolan hade vi lektion utan datorn så det blev inget skrivet. Slutade vid 11.20 iallafall och efter det blev det lunch och sedan shopping med Micka. :)
Vi skulle handla varsin ryggsäck och tur som vi hade var det halva priset på wedins så båda köpte varsin. Efter att ha kollat i typ alla affärer gick vi till Lager 157 uppe vid mig men där ehm brann det så vi fick inte gå in. ;o
Drog hem till mig en sväng och nyss gick Micka till bussen. Nu ska jag äta, är hungrig!


Kolla våra nya snygga ryggsäckar. ;)


Love<3

Dagens film, Wanted.

Har precis kommit hem ifrån en springrunda. Var riktigt jobbigt idag och var nära på att gå några gånger men jag kämpade på och är bara 4 sekunder ifrån min gammla vanliga tid. ^^
Ska snart hoppa in i duschen men tänkte skriva Dagens film först. Efter det blir det film och sedan soooova. :)
God natt!

Dagens film: Wanted - En action på ca 2h. Handlar om en kille som har ett sjukt tråkigt liv. När plötsligt han blir kontaktad av ett bröderaskap med lönnmördare. De säger att hans Pappa (som han aldrig träffat) var en av dem men nu blivit mördad av en fiende till bröderaskapet. Han får frågan om han vill bli upptränad och sedan döda denna man som dödat hans far. Han går med på detta och upplärningen börjar.. Måste säga att den var dålig. Alldeles för överdriven och massa sånt där action trams som jag hatar (men var juh tvungen att kolla på filmen eftersom den är så stor) Aja, rekomenderas inte.. Fast handligen var bra så som en thriller hade den varit perfekt. :)



Storstädning.

Nu har jag storstädat hela lägenheten och snart kommer Mamma hit och hämtar mig så ska vi handla mat. Fick lite hjälp av Angela när jag städade. Eller hon stökade nog mest ner och hon tyckte det var mysigt att ligga i min gammla lakarn som skulle i tvätten. :)

Och ni som  tycker det är töntigt att ha en kanin som husdjur. Fuck you! Hon är precis som en hund, kommer när man ropar, älskar att kela och är hur gullig som helst. Enda skillnaden är att hon ser lite anorlunda ut och inte behöver rastas vad tionde minut.
I don't care what you think about her, she is my baby and I will always love her.
 





Så de så! ;)

Vi kommer inte dö.

Expressen hade fel, vi dog inte.

Skrev hej då sms till Mamma och Pappa förut.

Jag till Mamma: Hej. Eftersom vi kommer dö idag kl.9 så ska jag bara säga att jag älskar dig.
Mamma: Varför ska du dö? Puss.
Jag: Expressen skriver att jorden kommer sugas in i ett svart hål kl.9 idag.
Mamma: Jag tror vi ses idag kl. 16. Puss
Jag : Ja det tror jag med men i säkerhets skull. haha.

Jag till Pappa: Hej. Eftersom vi kommer dö idag kl.9 så ska jag bara säga att jag älskar dig.
Pappa: Ska vi dö?
Jag: har du inte läst expressen? Vi ska dö kl.9 idag av att jorden sugs i ett svart hål.
Pappa: Du är sjuk.
Jag: Snälla sista ord Pappa. :)

Snälla föräldrar man har som inte ens kan säga jag älskar dig en sista gång. Haha.


Onsdag.

Godmorgon. Kan inte påstå att jag hade fått några 10 kommentarer som jag bad om igår. Dålig stil faktiskt. ;)
Har inte börjat göra mig iordning och måste gå om 25min så måste nog snabba mig lite nu. Idag är det iallafall skola till 11.20 sedan ska jag hem och städa, efter det kommer Mamma så ska vi handla mat och så.
Puss!

God natt?

Jag funderar seriöst på att kolla på en film och sedan sova, är skit trött.

Idag har jag... 
1. Kollat på Gossip girl och OTH (Jag höll på att börja tjuta när jag såg OTH!)
2. Testat massa konstiga sminkningar så jag såg ut som en sönder knarkad 40-årig tant. (Det var meningen att det skulle bli snyggt.)
3. Kommit på att jag nog behöver diska men orkade inte.
4. Ätit 3 chips och fick dåligt samvete och trodde att jag skulle bli tjock igen.

Min dag har varit väldigt betydelsefull som ni ser. ;)
Vi hörs imorn och när jag loggar in imorn vill jag ha minst 10st nya kommentarer. :)
Puss!


(Vill ni inte bara dansa!?)


Att bo själv.


Många som bor hemma avundas min egna lilla etta. Det är jätte skönt med en egen lägenhet men det finns faktiskt några saker som man inte tänker på fören man har sitt eget.

Det negativa...
- Du måste lära dig att när man ser mer damm än rent golv är det dags att städa.
- Du måste köpa och laga all mat själv + hålla reda på så inget blir gammalt.
- Du måste tvätta själv, då märker du varför din Mamma alltid klagade på att du hade för mycket kläder.
- Du måste ta ansvar för vad som händer i din lägenhet, röjfesten förvandlas lätt till en polisfest.
- Du har ingen Pappa som hjälper dig med plugget.
- Det blir ensamt ibland, det värsta är att man faktiskt saknar sin familj.


Men vissa positiva saker finns det självklart...
- Du kan vara uppe hur länge du vill.
- Du kan duscha i 4h utan någon som bankar på dörren.
- Du kan skolka utan att behöva låtsas hosta.
- Du kan festa när du vill utan att behöva spela nykter när du kommer hem.
- Du kan bjuda hem vem du vill, när du vill.
- Du kan välja exakt vad du vill äta till middag, fast du måste juh laga den själv.
- Du kan sova när du vill utan att någon klagar på att man inte kommer kunna somna på kvällen senare.

I skolan.

Sitter i skolan och har engelska, slutar snart. ;) Kom lite försent till skolan för jag dansade framför spegeln lite för länge. xD Haha. Efter skolan ska jag städa, träna och kolla på One tree hill och Gossip girl. Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. Får väll se vad jag hittar på. :) Är skit trött, så ska bli jätte skönt att få åka hem snart.
Bilden är ifrån imorse, innan jag gick till skolan. ^^
Puss!







Tisdag, godmorgon.

Godmorgon. Idag är jag skit trött, nu minns jag varför jag tog sovmorgon så ofta förra året. Önskar vi kunde ha iallafall EN sovmorgon!! Om jag la huvudet på kudden ska jag somna på 2 sekunder, lite riskabelt att sitta här i sängen med täcket runt mig dåh.. Och om exakt 3min måste jag börja göra mig iordning för att hinna.. Jag vill ha LOV!! Spöregnar gör det tydligen också, kul! Nu är jag sur och trött.
Puss!

Angela.

Nu är Angela jätte glad. Hon får nämligen vara i hela lägenheten nu för sladdar och allt är fixat så hon inte kan äta på dem. ^^ Hon har hoppat runt och gjort glädje skutt, haha. Men sedan blev hon trött så nu ligger hon och gosar här i sängen.
Är hon inte världens sötaste kanin!? <3


Nu ska jag ge mig ut och bränna lite fett, känner att det behövs efter en hel dag inne. Efter det blir det film och sedan sova så jag säger god natt redan nu. ;)
Puss!

Dj Ironik.

Har precis kollat på en intervju när Kissie intervjuar Dj Ironik på klubbkolls webtv. Han svarar på lite enkla frågor som när han nästa cd kommer osv. Han är juh snygg, right? Fast hans namn är juh inte det bästa, eller vad tycker ni? Jag tycker det låter lite ehm töntigt. Haha.

Hans bästa låt är lungt Stay With me.


Dagens film, Stick it.

Kanske dags att lägga in en dagens film, min data håller på att paja för alla filmer jag har.

Dagens film: Stick it - Drama komedi på ca 1,5h. Filmen handlar om en föredetta elit gymnast. Hon slutade på gymnastik för ett x antal år sedan och blev kompis med två killar som håller på med mindre kriminella grejer. När hon blir tagen av polisen för 100 gången blir det den sista. Hon erbjuds att antingen få gå på en militärskola eller ett gymnastik läger. Hon väljer miltärskolan men blir självklart skickad till gymnastik lägret... Där vägrar hon att träna men tränaren får henne på andra tankar. En bra film, tjejen är grym. Om man gillar gymnastik är det självklart ett bra val annars kanske lite för mycket gymnastik i handlingen.



Måndag.

Godmorgon. Har precis kommit hem till min lägenhet. Är jätte trött så funderar på att sova en stund eller kolla klart på Wanted som jag började kolla på igår, den är bra hitills men en aning överdriven. Frukost skulle juh vara gott också men vet inte om jag orkar göra iordning något. Aja vi hörs senare. :)
Puss!

Ny plattång.

Beställde precis en ny plattång ifrån denna sida. Den kostade 244:- med frakt och kostar i en vanlig butik runt 400:- Jag har kollat på den är hur länge som helst men har inte haft pengar, nu fick jag lite pengar av Mamma och Pappa så nu har jag råd med den. Min gammla är juh så dålig så det blir perfekt med en ny, att den är rosa är juh inte så dåligt heller. :)
Den kommer hem om en vecka, kan knappt vänta.
Puss!



Min söndag kväll.

Nu har jag varit duktig och diskat här hemma och jag hatar att diska.
Sedan har jag tränat riktigt bra idag, först gick jag på en promenad på 5km med Mamma. Sedan cyklade jag ca 3mil på motionscykeln och till sist körde jag styrketräning i ca 30min. + att jag gått runt 5000steg (inte promenaden inräknad) idag. Känner mig nöjd så nu ska jag göra en kaffedrink för att inte blir för smal, eller inte. Haha.
Ska kolla på en film med Mamma och Pappa nu.
Puss!

Miami Ink.

Sitter och kollar på Miami ink på sexan. Jag blir juh inte mindre sugen på en tatuering då. Jag vill göra en nu! Men vet fortfarande inte exakt hur den ska se ut. Förövrigt är det bara jag som tycker Yoji är snygg? Alla säger att jag är knäpp som tycket det. ;o 

Iallafall så var det typ en 80-årig gammal tant som gjorde en tatuering. Ett A på armen, om man inte inte gör det nu när ska man göra det sa hon. En sån mormor skulle man ha. ;)
Puss!






Söndag.

Har försökt ladda upp det här i en timme nu, skrivet 13:17.

Har precis ätit lunch med Mamma. Jag åt en macka med ost och grodar, en macka med avokado på. Sladian är en lite konstig katt, han älskar grönsaker och tyckte avokado var jätte gott, haha. Han är juh för söt. :)

Idag ska jag bara ta det lungt. Träna, kolla på film och käka godis. ;) En perfekt söndag helt enkelt.
Puss!




God natt.

Såg precis på en av de dåligaste filmerna på länge, Stay. Rörig, komplicerad och allmänt konstig. Man fick heller inget svar på alla frågor man hade efter 1,5 timmes undran över vad filmen egentligen handlade om. Varken Mamma eller Pappa förstod heller så det var inte bara jag som var trög.

Jag är redan trött fast det är så tidigt och jag gick upp jätte sent. Måste vara för jag sovit så dåligt under veckan. Så nu ska jag ta hand om Angela lite och sedan sova.
Puss!

Tatuering.

Jag ska juh skaffa en tatuering har jag bestämt men frågan är vad jag vill ha? Jag vill ha något som är annorlunda och speciellt som symboliserar min familj också. Jag funderade på en strekkod med siffrorna efter Busby (mitt efternamn) tex. B = 2 eftersom de ligger 2a i alfabetet. Fattar ni? Men är inte säker på om jag vill det, ska fundera ett tag till. Vart den ska vara är juh ett problem också kanske på handleden eller i nacken. Jag tyckte killen på bildens tatuering var rätt snygg. :)

Lady Gaga.

Åker hem till Blackstad strax, min Pappa är snäll och hämtar mig. :)
Min nya favorit låt. Enjoy


(Hittade ingen med bra kvalite.)

Bakfull?

Vaknade vid halv 2. Julia åkte hem jätte tidigt imorse för hon mådde dåligt men Milla var kvar. Båda kände sig typ bakfulla fast vi inte ens drack igår. Lite konstigt tyckte vi, haha. Aja Milla åkte hem för en stund sedan och jag funderar på att åka hem till Blackstad nu för jag har ändå inget planerat ikväll. Är mysigt att bara vara hemma med sin familj också. Vem vill inte sitta hemma, äta godis, kolla på film eller spela ett spel med sin familj ibland liksom? Om inte så har ni nog inte lika bra familj som jag, haha. ;)
Hoppas ni haft en bra morgon.
Puss!

Pepp, pepp, pepp.

Hej sitter i sovan hemma hos mig med Julia och Milla. Vi vill feeesta ikväll. Så ehm vi kanske gör de. Höhö.
Puss!

Fredag, Design!

Sitter och har design, ska skriva ett arbete om hur ett mjölkpaket framställs. Haha.
Efter skolan ska Micka, Julia och Adelinn med mig hem. Sedan kommer Milla och det blir lite shopping, pizza och kanske fest sedan på kvällen. ;) En bra fredag helt enkelt.

Milla har slutat på design nu så det är bara jag och Micka kvar men det går bra ändå även fast vi saknar lilla Milla, haha.



Micka och en ehm guitar.


Jag ville också vara med.


Mikaela leker med mitt fokus...


Jag leker med mitt fokus...


Micka gillar mig! (a)


Torsdag kväll.

Jag har ont i huvudet och är jätte trött men känner att jag behöver röra på mig så funderar på att gå en promenad.. Sedan kan jag lägga mig i sängen, gosa med Angela och kolla på en film. Låter bra va? Helst hade jag velat äta lite chips också men när jag klarat hela veckan utan onyttigheter ska jag väll klara idag med så kan jag äta lite imorn. :)
Jag skriver nog inget mer idag så jag säger god natt nu. ^^
Puss!


Min älskling Angela!

Sminket blir som ett skal.

Har ni svårt att gå ut utan smink? Det har iallafall jag och de flesta andra tjejer också. Det känns som ett måste att sminka sig eftersom man lärt sig själv att man är ful utan smink. Jag skulle inte kunna gå till skolan utan smink om jag inte var absolut tvungen av någon anledning. Vad beror det på dåh? Bristande självförtroende, eller? Inte en aning faktiskt men det skulle vara så skönt att bara kunna kliva upp en dag kolla sig i spegeln och gilla det man såg. Jag vet inte om det någonsin kommer hända mig men för er som faktiskt har det så, var glada inte många känner som er.




Lektion.

    

Julia och Micka sitter och jobbar på vårt jätte, jätte roliga arbete i samhälle. (Fast Julia sitter visst på bilddagboken, haha.) 
Och nu har Micka roligt med min kamera så blir väll några ehm snygga bilder sen. :)
Puss!

Torsdag.

Godmorgon.. Sitter i skolan och har samhälle B. Jag tycker om samhälle men det är så svårt, varför ska allt vara så svårt. ;o om typ 40min slutar jag och sedan ska jag äta lunch. ;) Efter det kommer Mamma och Pappa så ska vi typ åka och handla lite mat och så. Och resten av dagen blir det som vanligt träning och film.
Puss!



(Den bästa låten just nu!)

Idol!?

Jag visste inte ens om att Idol skulle börja idag fören nästan alla skrev om det på sina bloggar (why?) Vet inte vilka tider det går eller vilka dagar men om det är imorn ska jag nog kolla då iallafall. Är juh kul att kolla på när folk skämmer ut sig. :)

Springrundan förut gick bra men det blåste jätte mycket så var lite kämpigt. Haha. Och nu ligger jag i sängen och kollar på film, ska väll sova snart men är inte trött för jag råkade sova 3,5h efter skolan ;o
Vi hörs imorn.
Puss!

Dagens film, Never back down.

Dagens film: Never Back Down - Drama på ca 2h. Handlar om en kille som flyttar med sin Mamma och bror. På hans nya skola pågår det mycket med fighter och han själv blir indragen i det hela. Han börjar träna hos en tränare för att kunna slå skolans fighter... Skit bra film. Om ni gillar snygga killar utan tröja såå.. ;) Haha. Den här filmen fick en på hel spän och blev aldrig tråkig och huvudrollen är skit snygg. ;o



Nu ska jag städa iordning lite här och sedan ge mig ut och springa.
Puss!

Droger, aldrig i livet!

Läste precis på aftonbladet om en kille som tagit drogen Bromo-Dragonfly. Efter att han tagit drogen vaknade han en och en halv vecka senare på sjukhuset med amputerade fingrar och tår + en död kompis.
Jag förstår nyfikenheten med droger men skulle aldrig testa själv pga alla risker som finns.. Skulle ni vilja offra era tår och fingrar för att testa en drog? Skulle ni vilja offra ert liv för ett rus? Inte jag iallafall!




(Bilder ifrån aftonbladet.se)

Läs mer om denna händelse här!

Blir man smal av avokado?

Hej. Har precis varit nere och tvättstugan och stoppat i lite tvätt. Gick bara till 11.20 idag som alla onsdagar men stannade för att äta mat (trodde det skulle vara pannkakor till efterrätt men så var det ostkaka) Jag blev sur för jag ville ha pannkakor + att ostkakan var kall. Ehm strunt i det, haha.

Avokado. Jag är besatt! Jag kan inte sluta äta det. Undrar om man kan gå ner i vikt av att äta avokados? Asså äta det istället för mat, tror ni det? Det är gott iallafall och jag som aldrig tyckt om det innan. Men så är det med mina perioder, ena veckan vill jag bara dricka mjölk andra dricker jag ingen mjölk alls utan bara vatten. Jag är konstig, nu ska jag titta klart på min film.
Puss!


Dagens film, The day after tomorrow.

Dagens film: The day after tomorrow - Ett action drama på ca 2h. Det handlar om att världen drabbas av diverse stormar och hemska oväder. Jorden har fått nog av alla utsläpp och miljöförstöringar som människan har skapat så den ger igen.. Genom en ny istid. Huvudrollen Jack försöker få regeringen att förstå att detta är allvar men de bara vänder andra kinden till. Ska han hinna få regeringen att reagera innan det är försent? ;)
Jag har sätt den här filmen en gång innan men hade glömt hur bra den var! Den är verkligen bra gjord och har en bra handling som får en att tänka till en extra gång. Filmen kan verkligen förmedla känslor också, man blir fängslad.

Drar till Olivia.



Nu ska jag snart dra till Olivia men först ska jag gå en
promenad och sedan köpa färg så hon kan slinga mitt hår. :) Såg precis på säsongens första avsnitt av Gossip girl och shit vad jag saknat det. Haha. Hemma hos Victor sen ska Olivia och jag kolla på första avsnittet av One tree hill också. :) Förövrigt är jag trött och har ont i magen. ;o
Vi hörs sen.
Puss!




        (Gammal bild på mig och Olivia.)

Tisdag.

Godmorgon. Sitter i skolan och har precis sätt filmen The day after tomorrow. Mycket bra film som jag ska skriva om i ett inlägg senare ikväll tror jag. Snart lunch och sedan Engelska till två. Resten av dagen tror det blir lite träning och film, senare i kväll ska jag träffa Olivia och Victor. Hoppas hon vill slinga mitt hår. ;)
Vi hörs senare, ha en bra dag.
Puss!

Tips på serier.

Nu börjar alla serier komma igång igen. Själv är jag juh en serie narkoman så tänkte ge lite tips på de bästa serierna som går nu och de som redan gått men är värda att se. :)


  
 

Desperate housewives -
Ärligt talat vet jag inte om denna serie är slut eller inte. Trodde det när jag såg sista avsnittet av säsong 4 men nu har jag hört att den ska börja igen? Den är bra iallafall men börjar bli lite smått tråkig då det händer i princip samma saker hela tiden.

Gossip girl - En ganska ny serie som börjar på sin andra säsong nu. Handlar typ om de rika ungdomarna liv i new york. Jätte bra och deras kläder är fantastiska. :)

Greek - Börjar också på sin andra säsong nu. Den här serien är nog min favorit tror jag allt. Som en lång collage film fast inte överdrivet med sex och sånt (som typ american pie ;o)

Veronica Mars - Tyvärr slut men finns i tre säsonger. Detektivserie blandat med ungdomsserie typ. Jätte bra.

One tree hill -  Okej. Den här serien kanske är min favorit istället, haha. Eller jag vet inte. Denna serie börjar iallafall snart på säsong sex. Det bästa med serien är...Chad Michael Murray. Han är så snygg! ;o

Puss!

Hips Piercing.

Hade en håla på 2h på förmiddagen så några av brudarna och jag satt och kollade på olika piercings. Vissa var så sjuka och fula att man mådde dåligt. Typ folk som piercar sig på händerna nära ådror osv. Ursh! Men hips piercing har jag rätt länge velat ha men det verkar göra så ont och det är nog inte så bra heller, haha. Hittade inga bra bilder men jag vill iallafall ha en på varje sida och lite längre ner än hon på bilden. Supersnyggt. ;)





(Båda är google bilder. På den undre bilden ser man hur själva piercingarna ser ut.)

Ny vecka.

Godmorgon. Ny vecka idag och ny månad. Nu känns det verkligen som höst fast hösten redan varit här ett tag.
Asså shit vad jag är avundsjuk på alla morgonpigga där ute. Jag är jämt trött på morgonen! Hur gör ni egentligen? Haha. Jag ska typ göra mig iordning nu för vid 8.10 får jag och Julia skjus till skolan av Pelle (Julias pojkvän)
Idag är det en lååång dag men vi hörs senare. :)
Puss!

RSS 2.0