Dagens film, Penelope.

Dagens film: Penelope - Ett fantasi drama på ca 1,5h. Det handlar om en flicka, Penelope som födds med ett gristryne. Det är en förbannelse över henne som gör att hon bara kan bli av med gristrynet om en kille ifrån en fin släkt älskar henne trotts hennes fula yttre. Det kommer kille efter kille men alla skräms iväg av hennes hemska ansikte... Tills en dag då en fattig pojke råkar träffa Penelope. Men bryts förtrollningen när han inte är av en fin släkt?
Rätt bra film, men Mamman till Penelope vill man bara strypa. Shit, tänk att ha en sån Mamma. Den är lungt värd att se och Christina Ricci som spelar Penelope är så himla söt som alltid. :)

Nu ska jag snart sova. Sov gott allihopa. :)
Puss!

Red hot chili peppers.

Jag är besatt! De måste vara Nea som påverkat mig. ;o Lyssnar på dem varje dag, haha. Speciellt låten under.. Den är bäst! Och jag tänker varje gång på Nea

Red Hot Chili Peppers! 




Söndag.

Förlåt för dålig uppdatering!
Mimmi har iallafall precis åkt hem och jag är skit trött, så idag blir det bara träning och lite städning som gäller. För övrigt är jag shoppingsugen, jätte shoppingsugen men har inga pengar. ;( Får inga fören 28 september heller.
 
Det är så konstigt. Ibland vill jag vara ensam, hela tiden nästan och ibland känner jag mig skit ensam för jag är hemma själv i några timmar. Just nu känner jag mig ensam och vill ha någon här fast Mimmi åkte för typ 10min sedan. Jag kanske inte är konstig, alla kanske känner såhär.. Vad vet jag?
Puss!

Bilder ifrån igår...

Hej. Vaknade för typ någon timma sedan. Alla ska jämt gå upp så tidigt, haha. Jag vill sova läääänge. ^^
Igår var det iallafall skit kul men kan inte påstå att jag mår så jätte bra just nu, men lite godis hjälper mot allt. Ikväll kommer Mimmi vilket ska bli jätte kul. :) Så innandess ska jag typ duscha och så.
Bilder ifrån igår...

Går inte att ladda upp bilderna! ;o De kommer senare.

Uppdate 14:50 Nu funkar bilderna.
Singstar..


Haha, Bitchar.


Ledsna hundar. ;(


Mina babes.


Mia och Adelinn. <3

I skolan...

Sitter i skolan och har design. Vi ska typ göra en broschyr som lockar folk att resa till Paris fast jag är redan klar. ;)
Efter skolan ska iallafall Micka, Mia, Adelinn och Diba med mig hem en stund och senare på kvällen ska vi ha krök hos Lisen. Pepp pepp! :)

Kanske hörs senare ikväll, annars imorn.
Puss!

3 år som vegetarian idag!

    

Idag har jag varit vegetarian i exakt 3 år. Det firades med mumsig sallad. :)

*Avokado
*Majs
*Gurka
*Sallad
*Tomat
*Stekta quornbitar

Det var riktigt gott, skulle kunna äta hur mycket som helst.. Vilket jag gjorde också, jag åt upp allt i skålen. ;)
Hoppas ni haft en bra dag.
Puss!

My day.

Kom precis hem. :) Slutade vid 11.20 men sedan åt jag lunch och efter det gick jag på stan lite med Mia, Milla och Micka. Eftersom alla med h&m kort hade 10% rabatt idag så passade jag på att handla ett par ullstrumpor för 71:- Orginalpris 79:- (på bilderna.) Sedan åkte jag för att handla spån till Angela och cykla hem med det utan korg (korgarna var fortfarande slut på öb!) var väldigt  lyckat! Idag ska jag städa klart lägenheten sedan blir det träning och film. Kanske träffar Julia en stund med, får se. :)
Puss!

    
(Klicka på bilderna så blir de större. Ullstrumpor h&m, 79:-)



Actualy i miss it...

I don't understand how you can do this to me? If you don't want to be with me just say it! Right?
I thought we were best friends.


Låt mig sova..

Shit vad skönt det skulle vara om man fick gå till skolan när man ville.. dåh skulle jag nog gå typ från 2 till 6. Fast det funkar juh inte, tyvär. Gick upp för typ en kvart sedan men sitter fortfarande i min sovtröja, måste börja göra mig iordning så jag inte kommer försent till sklolan, om jag gör de möblerar de om utan mig och dåh får jag inte välja plats där jag vill sitta. Ja alltså vi har jämt samma klassrum så vi kan möbleraom bäst vi vill och så vi har skåpen inne i rummet så man slipper springa ut och hålla på. Men vi hörs senare. 
Puss! 

Stegräknare.se



Har precis varit ute och sprungit lite, jätte skönt. Fast det regnade och det hade jag inte lagt märket till innan jag gick ut så jag hade en vit tröja med en vit topp under, smart. Haha. Snart ska jag duscha och stryka och se en film. :)
Hittade en skoj sida där man kan omvandla allt man gör till steg eller kalorier så när jag tex. diskar i 10min gör jag av med 12kalorier och det räknas som jag gått 300steg. Gå in och kolla här hur många kalorier du gör av med när du cyklar, dammsuger eller spelar bakset osv. Man kan även se hur många steg man behöver ta för att förbränna tex. 100g chips eller 2dl mjölk. Finns massa skoj. haha.
Puss!

Vad gör du för miljön?

Det finns så sjukt mycket man kan göra för miljön. Och så sjukt mycket man kan göra för att förstöra miljön! Vill ni inte leva eller? J*vla cpn, ta hand om jorden så slipper vi en undergång, haha. Nej men klart man inte kan göra allt för miljön men man kan tänka på vissa super enkla saker:

- Källsortera. *
-  Stäng av duschen när du tvättar håret. ;)
- Åka kollektivt, cykla eller gå. *
- Äta bra mat, som tex. vegetarisk kost. *
- Att alltid fylla tvättmaskinen och tvätta i rätt grader. *
- Skölja disken med kallt vatten och inte varmt. *
- Handla ekologiska matvaror, offra en krona mer för miljön. *
- Stäng av elartiklar när de inte används och dra helst ut sladden.

De med stjärnor  (*) gör jag iallafall för miljön.

Listan kan blir huuuur lång som helst. Detta är inte mycket begärt, eller? Och sådant som att slänga skräp på marken och sånt fattar ni väll själva är helt f*cking onödigt!? Right?
Puss!

Kamerasladden är tillbaka.

Kom hem för runt en timma sedan och idag SKA jag städa! Haha. Jag fick iallafall tillbaka kamerasladden idag så nu kommer några kort ifrån de här dagarna typ. :)

  
(Sladian sover i mitt knä, sötnos.)

       
(V: Carråh och jag gick och tog kort på kossorna för hon skulle ge kort till sin kompis. Kossorna va söta! H: En vårtbitare som jag vågade ta kort på fast Carråh sa att jag skulle bli uppäten.)


(Julia på sista lektionen i måndags. Vår reklamfilm för John Bauer var bäst... Eller inte!)



Jag vill ha sovmorgon!

Godmorgon. Jag är skit trött som vanligt. Jag önskar verkligen att jag var morgonpigg, vad enkelt livet skulle vara. Haha. Ingen sovmorgon får jag egentligen ta på hela denna termin (förutom helgerna såklart.) Det suger! Och igår tog jag en till 8 iallafall men jag vill juh inte missa massa i skolan och förstöra mina betyg. Jag går juh iallafall bara till 11.20 idag och så kanske jag stannar och äter lunch efter det. Vi hörs sen. :)
Puss!

Nu ska jag sova..

Nu ska jag sova, har ont i huvudet och är trött + att jag börjar 8.20 imorn. Aja går bara en tre timmars lektion sedan slutar jag. skönt! Godnatt.

...och så smakar det som Quorn

Katarina Bangata, Stockholm

En kvinna ~55 säljer kravmärkt kött på Bondens Marknad. Hon berättar för kunden, en äldre dam, hur otroligt bra deras kött är.
Kvinnan: Jag vet flera vegetarianer som faktiskt äter vårt kött, så hög kvalitet har det!


Haha. Jag tröttnar aldrig på denna sida.

Bloggtorka.

Hej kände att jag behövde uppdatera men vet inte riktigt vad jag ska skriva... Sitter och käkar godis sedan igår och är allmänt fet, känns inte bra.. Men det är gott. Är egentligen hungrig men orkar inte laga mat eller få ont i magen heller för den delen.

Snart sitter Carråh på en överfull swebuss buss (haha) till Stockholm och vi får inte ses på lääääänge. Lika jobbigt varje gång. ;(
Och juste förut mötte jag henne för att säga hej då och få nykeln till min lägenhet. Vi sa hej då och jag kämpade mig hem med datorn och allt på ryggen (!) eftersom något äckel tog min korg. Väl hemma.. trött, varm, hungrig och typ halvt död upptäckte jag att jag inte hade fått nykeln! Så var bara att cykla tillbaka igen och hämta den.. Fick juh 4km extra cykling idag iallafall. ;o
Puss!

Dagens film, Sex and the city.

Dagens film: Sex and the city - En romantisk komedi på ca 2,5h. Filmen handlar om fyra kvinnor runt 40års åldern. De lever ett liv i new york med sina respektiva. Carrie har haft sin pojkvän i 10 år och de bestämmer sig nu för att gifta sig men hennes pojkvän har blivit rädd för äktenskap då hans tre tidigare äktenskap blivit förstörda. Detta är uppföljaren till den kända serien Sex and the city som funnits i många år. Filmen var mycket bra! En av de bästa jag sett faktiskt och inte alls långdragen fast den är så lång. Den innehöll mycket känslor så man ena sekunden kände lycka och andra grät en skvätt. Haha. Det här är verkligen filmtypen för mig! 
Puss!


(Google bild.)

  

Jag saknar dig!

Godmorgon. Försov mig lite idag så kom lite sent till skolan. Det gör jag alltid när min Syrra sover hos mig. ;o Jag vet inte varför, skumt. Haha.
Idag känns det som en dålig dag också men vi får väll se vart den slutar. Jag går iallafall till två och sedan ska jag ner till stan och möta Carråh och säga hej då och så. Sedan ska jag hem och städa om jag nu orkar.. Jag drar alltid ut på att städa tills jag blir tvungen för att någon ska komma hem till mig..
Saknar Nea också!! Ursh, varför ska man bo så långt ifrån vissa? Jag önskar gymnasiet var över just nu och jag och Nea satt i vår lägenhet, haha.
Puss!


(Me and my baby. xD)

Nu blir det skräckfilm.

Nu har syrran och jag varit ute och försökt hittat en lagom lång springrunda till mig men den vi gick blev bara 4,4km så det blir juh inte riktigt tillräckligt långt. Köpte iallafall en stegräknare idag för 25:- netto. ;) Så imorrn ska jag kolla om jag går 10.000 steg per dag som man ska. :)
Nu ska Carråh och jag kolla på skräckfilm och äta vindruvor.
Vi hörs imorrn, sov gott.
Puss!


Min dag..

Idag har min dag varit... konstig. Först bra sedan dålig, sedan bra, sedan jätte dålig osv.

Negativa idag:
- Jag har varit på dåligt humör.
- Alla andra har också varit på dåligt humör.
- Någon j*vel har snott min cykelkorg och alla var slut på öb så jag kunde inte köpa någon ny!
- Jag han inte städa innan min familj kom på middag.
- Jag fick betala 52:- för lösviktgodis som skulle kostat 11,50:-
- Min granne renoverar så mycket att man knappt hör vad man tänker.

Positiva idag:
- Julia är bäst.
- Min middag blev god.
- Syrran kom hit och ska sova här.
- Jag gick tillbaka med godiset och fick tillbaka mina pengar. Haha.
- Man hör vad man tänker emellan grannens borrningar i väggen. :)

Som sagt konstig dag.. Hoppas ni har haft en bättre. :)
Puss!

Trött!

Godmorgon. Gick upp kl. 6.15 imorse. Och cyklade 5km till bussen vid kl. 7. ;o Nu har vi typ haft datakunskap, verkar rätt lätt iallafall. Typ hur man hittar mappar och sånt. Haha. Idag går jag till fyra och jag är redan trött. ;(
+att jag glömde min kamerasladd i Blackstad så blir inga bilder fören imorn.
Puss!

Vad jag tycker om andra bloggar...

Hur tycker ni att en blogg ska vara egentligen? Jag läser runt 10st bloggar per dag och tycker bäst om modebloggar men gärna med något lite speciellt. Jag tycker detta ska finnas med för att det ska vara en intressant blogg för mig.

- Mode, gärna tips på billiga köpställen.
- Egna ideér och inte bara skriva vad alla andra skriver.
- Det ska gärna vara personligt osv.
- Skönhetstips.
- Och till sist inte bara sånt här utan jag tycker man ska skriva vad man tycker och tänker om viktiga saker i världen.
Puss!


Söndag.

Varför är alltid söndagar så gråa och trista? Man är alltid deprimerad och orkar oftast inte göra något. Men ibland finns det undantag som idag.. Min syrra och jag hara bara slappat, gått med Chibo och spelat spel. Nice. Fast imorn måste jag cykla 5km kl.7 på morgonen för att ta mig till bussen och skolan. ;o Jag kommer somna på vägen!
Min syrra är iallafall bättre än bäst!
Puss!

Ont i örat och undrar hur folk tänker.

Ursh vad jag har ont i örat. ;o Min finne går aldrig bort utan gör skit ont! Börjar fundera på om det är ett djur som har krypit in under mitt skinn och lagt små ägg under min hud, ursh jag får rysninnar! Min syrra har iallafall snällt erbjudigt mig hjälp med att skära bort den, nej tack!

För övrigt undrar jag hur man orkar göra så som alla andra gör hela tiden och inte göra som man själv vill. Hur man inte vågar vara sig själv, kanske inte i exakt alla lägen men för det mesta! Hur man bara gör som andra för man tycker de gör något bra eller har en bra ideé. Jag tror många tycker sånna är tråkiga och jobbiga då de "härmas" hela tiden. Snor ens ideé för den är bra och använder den själv utan att fråga eller ens nämna att någon annan kom på den..
Puss!













Sin bästa vän?

Vem är egentligen sin bästa vän? Går det ens att ha en sådan? Är det liksom den som man har roligast med, är mest med eller kanske den man litar bäst på? Är ens bästa vän den man tycker bäst om att vara med eller den man älskar mest? Jag kan inte påstå att någon av mina vänner är allt detta.. Ibland vill man vara med en person och ibland med en annan. Klart man har vissa man tycker bättre om och vissa man tycker sämre om men man gillar alla trotts deras brister annars skulle man aldrig umgås med dem, iallafall inte jag. Jag är ingen sån som byter vänner lika ofta som jag köper kläder, man kan ibland missta sig och upptäcka att man inte kände den man trodde sig känna men det kan väll inte hända varje gång? Vissa verkar bara vilja vara med vem som för det inte har någon bättre just i de ögonblicket. Jag trodde att mina vänner var de bästa men har upptäckt att jag kanske förhastade mig med vissa av dem. Och ibland undrar jag om dem verkligen tycker om mig så mycket som jag tycker om dem. De som står mig närmast betyder iallafall väldigt mycket för mig och det vill jag att dem alltid ska veta.<3 

Dagens film, Blackout.

Förlåt att jag inte skrivit men det har åskat så mycket här och då får man inte ha datan igång. Igår kollade Carråh och jag på film iallafall och idag har vi gått med Chibo och spelat spel. :)
Senare ska vi äta dessa som Carråh bakat och kolla på ännumera film, skräckfilm.


Dagens film: Blackout - En thriller på 1,5h. Det handlar om tre personer med olika bakgrund som hamnar i en hiss tillsammans. Plötsligt stannar hissen och nödknappen fungerar inte. Huset är under ombyggnad så det är bara 5 lägenheter uthyrda.. Hur länge kommer det dröja innan någon hittar dem? Tiden går och de börjar tröttna både på varandra och att sitta där. De gör nästan allt för att ta sig ut men en av dem smider hemska planer..
En film som får en att rysa lite och stressa upp sig på vissa ställen. Bra men med lite dåligt slut. Sevärd!

Fredag.

Godmorgon vaknade för en stund sedan och det blev ingen skola idag. Snart ska jag med bussen till Blackstad om jag hinner packa och göra mig iordning på 45min? Men det borde jag nog om jag skyndar mig..
Vi ses senare ikväll. :)
Puss!

Rekord i besökare.

Wihu, idag har jag slagit rekord i antal besökare. :) 
Hoppas det fortsätter öka så mycket som det gjort de senaste dagarna. Funderar på om jag inte ska gå till skolan imorn, vi ska
ha typ massa olika lekar och sånt och jag hatar verkligen sånt.
Jag tror de flesta inte gillar det så jag förstår inte varför alla 
skolor jämnt ska envisas med att ha det?
Vi får se hur det blir imorn men just nu känns det som jag kommer vara hemma och sedan ta den tidiga bussen till Blackstad imorn istället. Ska juh hem över helgen för Mamma och Pappa ska åka bort så jag och Carråh ska ta hand om huset och så. Nu ska jag kolla på film och sedan sooova. 
Puss!          

Stickat i höst - Ja tack.

Äntligen börjar även jag längta lite till hösten dåh man får gå i stora varma tröjor och bara vara inne med en kopp choklad och se en film. I höst är det några stickade tröjor jag vill skaffa, de är så mysiga! Några pengar har jag juh inte men när jag får det ska jag shoppa. :) Två snygga jag hittade.

  
(H&m barnavdelning. 249:-)                  (Forever21. ca 130:-)

Min stil.

Ni vet i många tidningar kan man läsa om hur man snor stilen från en kändis så nu tänkte jag göra samma sak fast på mig själv. Haha. Gillar inte det tråkiga vanliga dagens outfit men någon gång måste ni juh få se lite av min stil så varsegoda. :)


Ett par snygga jeans ifrån oftast Vero moda. Ett linne med brottarrygg och snyggt tryck, gärna ifrån Monki. Sedan gillar jag cardigans, denna ifrån ellos. Ett par "vanliga" gympadojjer ifrån din sko. Och något smycke eller en klocka, denna ifrån netglitz.

Detta är vad  jag kan ha på mig en vanlig dag väldigt ledigt men enligt mig snyggt.
Puss!

Somnade.

Oj! Jag somnade vid typ halv ett och vaknade nu. Någon kommer inte kunna sova ikväll. ;o Nu är jag hungrig, visst blir man det av att sova? Eller är det bara jag!? Ska iallafall laga mat men vet inte riktigt vad ännu..
Och juste idag blev det lite ändringar på schemat så jag blev lite gladare iallafall men fortfarande ingen sovmorgon! :(
Puss!


(klicka på bilden så blir den större.)

Första riktiga skoldagen.

Godmorgon eller ah. Sitter i skolan och har gjort det sedan 8.20 Nu har vi börjat med att man har en och samma ämne i 3h istället för korta lektioner, skit jobbigt och man blir bara trött utav det. Om en timme är det iallafall lunch och sedan slutar jag för dagen, skönt! :)
Resten av dagen har jag inget planerat, tror jag ska städa och sova faktiskt.
Puss!

Kommentarer.

Hej bloggen. Precis när jag skulle cykla till bussen kom det ett ösregn så jag blev genomblöt och precis när jag var framme slutade det regna. Typiskt.
Skulle iallafall bara säga tack till alla som läser min blogg. Siffrorna stiger sakta men säkert men kommentarerna är dock få.. Kommentera mera! Jag vill juh veta vad ni har för åsikter eller tips eller vad det nu kan handla om. Jag blir jätte glad när jag ser att jag fått en kommentar vad den än handlar om eller ja nästan, så länge den inte är kränkande men några sånna får jag aldrig, haha.
Ska sova snart, ska juh upp 06.30 imorn igen. Ha en bra kväll och sov så gott. :)
Puss!

Blackstad.

 

Jao, jag drar till Blackstad nu (Lika bra att passa på eftersom jag fick låna Mickas sommarkort så jag åker gratis, tack Micka! <3)  Vet inte om jag hinner skriva några fler inlägg. Annars ses vi juh imorn.
Puss!

Bodils cirkus.

- Bodils minicirkus borde få djurförbud. Djuren fraktas runt över hela Sverige sommartid och sitter i små burar utan att ens ha tillgång till vatten, säger Sara Asteborg, etolog på Djurens Rätt. Hon har fått många samtal om Bodils Minicirkus.

Nu har även djurskyddsinspektören reagerat och gett cirkusägaren ett föreläggande. Det är inte tillåtet att förvara djur i små burar över natten. Hon noterade även bland annat beteendestörningar hos katterna och att det inte fanns vatten i hundarnas bur.

Filipsstads tidning skrev en artikel om kritiken mot Bodils minicirkus och där säger Bodil att hon inte tänker följa föreläggandet eftersom hon anser att reglerna inte är för djurens bästa.
Citat ifrån Djurens rätt.

Hur fan kan man tycka att det är djurens bästa att de får sitta i små mini burar och inte få något vatten!? Sjuka äckliga mäniskor det finns!


Uppdatering kl. 20.44
Några har bett om länken till artikeln så den kommer här. :)

Första skoldagen.

Idag blev det att gå upp tidigt och ta bussen till skolan. Slutade sedan vid typ 9.30 men vi gick på stan och lite sedan käkade vi lunch. :) Några nya har kommit till i klassen också.. Simon (Som ska gå om tror jag?)  Ella, Adelinn (På bilden under) och älsklingsJulia såklart. Missade bussen förut med typ 2min också så fick vänta en timme. ;o Men nu är jag iallafall hemma och funderar på om jag ska åka till Blackstad och sova där ikväll eller inte...

Och juste Schemat SUGER! Jag fattar inte hur min klass alltid kan få skit scheman.. Inte en enda sovmorgon vilket alla i klassen har fått höra 100000 gånger att jag tycker är skit dåligt! J*vla skit Svante som la vårat schema.
Puss!

    
(H. Ella och Adelinn. V. Klicka på schemat så blir det större.)


Dagens film, Kidulthood.

Dagens film: Kidulthood - Drama på 1,5h. Filmen utspelar sig nutid i England och handlar om olika gäng med tjejer och killar. Deras problem med sex, droger och skolan. Väldigt grov film med mycket droger och våld, man blir upprörd över hur ungdomar kan bete sig på det sättet! Jag hoppas verkligen inte det är såhär i England utan att de överdriver i filmen.. Grät lite på slutet också. ;o Värd att se om man gillar den här typen av filmer.

Nu ska jag sova, ska upp vid 06.30 imorn!
Puss!

Börjar andra året på samhälle.

Nu har jag sprungit en runda på 5km. Det var skit skönt att springa igen, har haft ett uppehåll på ca 8 månader men nu ska jag vara igång igen. Orkade springa hela vägen fast inte lika snabbt som förr såklart men det jobbar jag snabbt upp hoppas jag. :)
Idag är det sista dagen på sommarlovet, tråkigt! Imorn börjar jag andra året på samhälle och iår ska jag kämpa och göra allt som jag inte gjorde förra året. Mina punkter jag ska följa iår.

  • Gå upp i tid och inte försova mig lika mycket.
  • Göra uppgifterna i tid.
  • Sova minst 8 timmar per natt.
  • Hänga med mera på lektionerna.
  • Använda hålorna till bättre saker än jag gjort.

Nu ska jag kolla när bussen går imorn. ;o
Puss!


Tisdag.

Idag har jag och hela familjen varit i Vimmerby. Var flera år sedan jag var där och "shoppade" sist. Haha. Ursh, kan inte förstå hur man vill bo där. Litet, gråt och tråkigt. Kollade i lite affärer och hittade en tröja. :)
Sedan gick vi på secondhand och jag hittade världens nyaste dator som Pappa tyckte att jag skulle köpa, haha. Nu ska jag snart ge mig ut och springa och sedan blir det grillning.


(Datorn för 100:-)


(Tröja, en konstig affär. 39:- Färgerna på kortet stämmer inte den är randig i två olika gröna nyanser.)

Bloggposar.

Nu ska jag snart sova. Måste gå upp lite tidigare imorrn (kl.11) så jag kan somna på kvällen sen för på onsdag är det juh skola igen. Kl. 8.20 börjar vi direkt första dagen, snacka om att plåga oss. Får en känsla av att jag kommer vara lika skoltrött iår med men måste verkligen skärpa mig nu! ;)

Carråh och jag var tvugna att dra några bloggposar förut när vi tog kort på mina tröjor. Vem kan vara vem!? Haha.

  
(Haha, Carråh kör självklart en Ebba och jag en Tobias ser ni väll!)

http://www.veckorevyn.com/mode/ebbas-blogg/  http://grymtroligperson.blogg.se/

Puss!

Smoothies och milkshakes.

Sedan min Mamma köpte en ny mixer har min besatthet satt igång igen! Smoothies och milkshakes är något av de bästa jag vet så nu när jag varit hemma har jag gjort runt två stycken varje dag. Olika smaker så klart men tänkte dela med mig av mina favoriter till er.

Kaffedrink med is:
Du behöver.
1dl färdigbryggt kallt kaffe.
1dl mjölk.
Några isbitar.
Ca en tesked socker (lite av en smaksak hur mycket du vill ha.)
Några slevar vaniljglass.
En bit av en chokladkaka.

Hacka ner isen och chokladen i mixern (se till så du har rätt blad i så de inte går sönder!) Häll i kaffet, mjölken, glassen och sockret och blanda om tills allt är blandat. Om du vill kan du lägga i lite kanel också för lite extra smak. :)

Bananmilkshake:
Du behöver.
1dl naturell yoghurt.
1dl mjölk.
1 banan.
Några slevar vaniljglass.

Blanda i alla ingredienser och mixa. Glöm inte att dela bananen i småbitar. ;)


Måndag.

Åkte in till Västervik idag med familjen. Shoppade lite och käkade pizza. Nu ska jag hjälpa Mamma att klippa gräset. :)


(Syster i bilen.)

 
(V&H. Tröjor, lager 157. 50:- st. Klicka på bilderna så blir de större.)

Dagens film, Flushed away.

Idag har jag inte gjort mycket.. Det bara regnar och regnar! Ge mig sommar "igen" tack.  Kollade iallafall på OS några timmar, haha. Hade inget att göra och alla var så sega. Sedan blev det promenad i ösregnet och så spel nu på kvällen. :)

Dagens film: Flushed away - En animerad komedi på 1,5h. Det handlar om en råtta som heter Roddy. Han bor i ett hus med sin matte och hennes familj. En dag ska familjen på semester och lämnar Roddy ensam, han lever livet tills en dag då en annan råtta dyker upp och vill ta över hans lägenhet. Den nya råttan lyckas spola ner Roddy i toan och han hamnar nere i kloakerna. Han upptäcker att det är en hel stad med råttor där nere och det inte är så hemsk som han tidigare trott. Denna filmen var verkligen i min smak, haha. Påminner lite om ice age, lite samma humor. Att alla är söta är juh heller inte så dåligt + de skit söta sniglarna som gör nästan alla ljudefekter och sjunger alla sånger. Mycket värd att se, kolla på den. :)
Puss! 


Plastikoperation. Ja-Nej.

Vad tycker ni om plastikoperation egentligen?
Jag tycker det är både bra och dåligt. Man ska inte operera om hela sin kropp direkt men ett litet "fel" som man är väldigt missnöjd över tycker jag att man ska få "rätta till". Jag har en sak som jag skulle vilja operera inget jag vill säga här men några av mina vänner vet vad jag menar. En grej som jag då och då fick höra dåliga saker om när jag var mindre, inte så mycket nu längre men det sätter sig ändå. Jag är inte jätte missnöjd eller så men om jag hade pengar och jag visste att operationen skulle gå bra skulle jag göra det. Jag tycker faktiskt inte det är fel att ändra en liten sak för att bli nöjdare med sig själv och på de sättet må bättre men längre än så ska man inte gå.


(Bild ifrån google.)


Sladian.

I think I have the sweetest cat in the world. <3



Dagens film, Meet the robinsons.

Dagens film: Meet the robinsons - En animerad barnfilm på 1,5h. Filmen handlar om ett föräldralöst barn geni som aldrig riktigt slår igenom med sina uppfinningar. När han äntligen kommer på en jätte bra uppfinning blir den saboterad och en kille sägs sig veta vem boven är. Han erbjuder en resa in i framtiden och han får träffa en fantastiskt familj som han önskade var sin egen... Faktiskt rätt bra film. Lite rolig och man blir både lite ledsen och glad utav den. Värd att se. :) 

Nu ska jag äta och fortsätta kolla på filmen Flushed away.
Puss!

Kräftskiva.

På kvällen nu har jag, syster och Pappa haft kräftskiva (Mamma är sjuk!) Fast Carråh och jag åt självklart inte kräftor utan vi åt typ vitlöksbröd, potatissallad och drack Cola. ;)
Nu har jag tråkigt och vet inte vad jag ska hitta på, vad finns det liksom att göra i Blackstad!?
Puss!




Ny design.

Nu är den nya designen klar. Jag har bara ändrat jätte lite.. typ som de nya bilderna högst upp och lite nya färger och typsnitt. Blev inte riktigt nöjd men gjorde de bästa jag kunde. :)
Nu ska jag strax gå och träna vi hörs sen. ^^
Puss!

God natt.



Håller på att ändra pytte lite på designen och se om det blir lite roligare, men det är så svårt att få till det bra och snyggt eftersom det är svårt att förstå sig på alla koder osv. Aja den kommer upp imorrn tror jag iallafall. :)
Nu ska jag kolla på film och sedan sova. Sov gott allihopa.
Puss!



Tjuvlyssnat.

Det sägs ju att choklad är ett substitut för sex...

Tre ankare, Stenungsund

En nervös kille ~14 kommer in i en tobaksaffär.
Killen (till expediten, tjej ~16): Jag vill ha ett paket kondomer.
Expediten: Vilken sort?
Expediten pekar på hyllan med kondomer bakom disken.

Killen: Vet inte, vilken är bra ?
Expediten: Jag vet inte, jag använder inte kondomer.
Killen tar ett steg bakåt, välter nästan ner en hylla och tar sedan förvirrat en chokladbit från hyllan.
Killen: Jag tar den här istället.

Cred: Vidar

Haha, så söt. ^^
www.tjuvlyssnat.se


T.a.t.u

Minns ni dem? Det gör jag, en sak som fortfarande kan göra min tjurig..
Jag gick i 5:an och det var sista chansen att vara med i skolans småstjärnor där man mimade och dansade till en låt man valt själv. Jag och min kompis Agnes hade övat som galningar i flera veckor för att få det perfekt. Några dagar innan vi ska vara med i tävlingen så blir jag sjuk i 40°c feber och kunde absolut inte uppträda med vår låt som jag var så stolt över. Agnes ville juh självklart vara med ändå så Åsa ifrån sexan som övat med oss fick hoppa in och gissa!? Dem vann såklart och jag låg hemma och tjöt. Jag som kommit på mer än halva dansen och allt så fick Åsa äran och priset. Shit vad arg jag var. En grej jag aldrig glömmer tror jag. Haha.  Ibland var det riktigt hemst redan när jag bara var 11år. ;o

Nu kommer snart syster hit! Wiiiiie! :D
Puss!




Punkare och nazister.

Ja i Västervik har man nog fått det här med nazism och punk om bakfoten. Nazister som umgås med extrem punkare och tvärtom. Folk som ena dagen är punkare och andra nazister sedan tillbaka till punkare. Om man nu ska klä sig efter en stil kan man väll klä sig efter en som man vet vad den står för och inte bara klä sig i det för att man tror sig vara cool. Detta gäller självklart inte bara punkare och nazister utan alla klädstilar, de flesta ska juh visa hur man är eller vad man står för så läs på lite innan ni drar på er något konstigt klädesplagg som kan betyda något helt annat än när ni tror.


Puss!

Smoke.

Why smoke!?



Dagens film, Nancy Drew.

Godmorgon. Igår slutade internet att funka precis när jag skulle publicera detta inlägg men jag lägger upp det nu istället.

Skrivet 08-08-14 kl. 22.40
Blev inte att kolla på Laguna Beach utan spelade spel med Mamma och Pappa istället och självklart vann jag. ;)




Dagens film: Nancy Drew - Ett "barndrama" på 1,5h. Filmen handlar om Nancy som är ca 16 år och bor i en liten by/stad. Där hjälper hon polisen med att lösa brott. När hennes Pappa får ett jobb på en annan större ort lovar hon att sluta med detektivandet men när de flyttar till ett hus där ett mord har begåtts kan hon inte sluta utan måste lösa fallet. Skit dålig! Den dåligaste filmen jag sätt på länge, se inte den.

Promenad.

Kom precis hem ifrån en promenad på 6km. Var jätte skönt att röra lite på sig. :)
Nu ska jag nog kolla på ett avsnitt på min nya serie, Laguna Beach. Hoppas det är lika bra som jag läst. Någon som sätt det? (Själv har man juh inte Mtv.)
Puss!



 

(Bild ifrån promenaden.)





Djuren - lika mycket värda som människan.

Vad gör du för djuren i vårat samhälle? Vill du göra mer och påvärka? En liten sak gör stor skillnad så gör vad du kan.
Detta gör jag för djuren.

- Äter INGET kött.
- Använder inget gjort av skin eller päls.
- Använder inget jag vet är djurtestat.
- Stödjer inte företag som nedsätter djur så som tex. cirkusar.

- Sprider vidare vad jag tycker om djurens behandlande. Dock i en liten krets bara.


Lyssna inte på folk som säger att det är naturligt att äta kött, använda skin osv.
Lyssna inte på folk som tycker att djur är mindre värda och kan behandlas hur som helst.
Lyssna inte på folk som säger att du ändå inte gör någon skillnad.
Gör det du kan och gör det med stolthet.

Mer info på www.djurensratt.se


Lush.se

Min Mamma tipsade mig om www.lush.se produkter. De har allt ifrån bodylotions till balsam. Alla deras produkter är framställda av naturliga ingredienser och i miljövänliga förpackningar. De är heller inte djurtestade vilket jag tycker är super bra. Självklart är de bättre för kroppen också eftersom de inte innehåller konstgjorda ingredieser, priserna är också dugliga. Jag ska själv beställa, gå in och kolla ni också. www.lush.se   
Puss!

        
(Några olika produkter.)

Storm idag?

Sitter här i min säng och käkar brunch typ. :)
Kunde inte sova inatt så det blev rätt sent, därför jag sovit så länge! Idag ska jag iallafall åka hem till Blackstad igen. Senare blir det träning och så kommer Mimmi till mig sen. Hon flyttar till Linköping snart, kommer sakna henne rätt mycket faktiskt. :/
Vad ska man ta på sig idag dåh? Ser ut att typ bli storm ute juh... nu regnar det också.
Ha en bra dag. Puss!

Promenad.

Tog lite bilder när jag gick med Chibo förut.
(Det blir jätte dålig kvalite i bloggen!)

    




Puss!


Onsdag.

Hej. Har inte kunnat skriva fören nu, har haft fullt upp. 
Först tränade jag och gjorde av med ca 900 kalorier. Wihu. ^^
Sedan åt jag lite och åkte in till stan för att möta MillaJulia och Ricky. Vi va hos mig i någon timma och sedan gick vi ner till stan och åt pizza eller jag åt fallafel tallrik. Det var skit gott. ;)
Och juste, idag fick jag brev ifrån skolan. Vi börjar om exakt en vecka inte på tisdagen som alla sagt utan onsdagen så får en dag extra sommarlov, haha.
Puss!

Dagens film, The hottie and the nottie.

Dagens film: The hottie and the nottie - En komedi på 1,5h. Det handlar om en jätte snygg tjej (Paris Hilton.) och hennes jätte fula vännina. En dag blir den jätte snygga tjejen uppsökt av en gammal klasskamrat som har varit kär i henne sen första klass. Men för att vinna hennes hjärta måste han även stå ut med hennes vänninas fotsvett och äkliga andedräkt.
Filmen var väll duglig men den var lite överdriven. Enligt filmen får man tydligen kvälningar så fort man ser en ful person.. överdrivet! Lite humor hade den iallafall så den duger för en tråkig kväll.

Nu ska jag leka med Angela och kolla på film. :)
Puss!

Fina smycken.

Jag hittade en sida via gratisbio med fina och billiga smycken. Jag funderar på att beställa dåh får jag även 30% av priset i poäng på gratisbio. Så om du ska beställa kan du bli medlem på gartisbio via denna länk http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=44342 Eller skriva mitt användarnamn Freja längst ner under registrering så tjänar ni 25 poäng extra.

Som ny kund på netglitz.se får man även dessa två halsband utan extra kostnad.

    
(Klicka på bilderna så blir de större.)

http://www.netglitz.se/ 


Vinterjacka.

Jag måste värkligen ha en ny vinterjacka iår (köpte ingen förra året.) Frågan är vart man kan hitta en snygg och ganska billig jacka + att den ska ha bra kvalite. Nu finns det juh inte så många men om någon månad ska jag minnsan köpa en. Hittade två ifrån h&m som var snygga. Vet dock inte om den vänstra är en vinterjacka, det framgår inte riktigt!?
Puss!

                                   
(V:Barnavdelningen 398:- H: Damavdelningen 698:- )

Tisdag.

Kom hem ifrån en promenad med Chibo nyss. Det bra regnar, regnar och regnar. Jag vill inte ha höst än, jag vill ha sommar i några veckor iallafall. Och om exakt en vecka börjar jag skolan igen, jag blir deprimerad det enda bra med skolan är att jag får träffa alla mina babes varje dag. :)
Nu ska jag kolla om jag hittar lite kläder att beställa.
Puss!


Dagens film, Horton hears a who.

Dagens film: Hortons hears a who - En animerad komedi på 1,5h. Filmen handlar om Horton som är en elefant. Han hör plötsligt någon skrika ifrån ett dammkorn, han får reda på att det ligger en hel stad i dammkornet och att han nu måste göra allt för att kunna hitta en säker plats för dammkornet samtidigt är de andra djuren i hans djungel efter honom eftersom de anser att det inte kan bo folk i dammkorn... Eller?
Detta ska föreställa en barnfilm men jag tror faktikst barn skulle ha lite svårt att förstå handlingen. Den är bra iallafall och elefanten är skit söt. Om du vill få dig ett gott skratt ska du kolla på denna. :)

Nu ska jag sova. ^^
Puss!


Måndag, dagen.

Dålig uppdatering jag vet.
Vad har jag dåh gjort idag? Jag har suttit utanför mitt hus i 1,5h för att Chibo inte kunde gå upp för trapporna. Sedan kom Mamma och räddade oss så vi kunde åka hem till Blackstad. Väl här åt jag och sedan tränade jag och förbrännde typ 1000kalorier. Fast innan åt jag chips så jag är lika fet ändå. Hmm.. Mer än så har jag inte gjort eller jo bestämt lite vad som händer i veckan med. :)

[  ] Åka till Mimmi en dag.
[  ] Brudarna kommer till mig en kväll så ska vi ha chill kväll.
[  ] Carråh kommer hem!
[  ] Leka med Olivia.
[  ] Träna, träna, träna.

Typ så ser min vecka ut. ^^
Puss!

Godmorgon.

Pratade precis med Mamma och innan dess var jag ute med Chibo och han hade problem att gå upp för trapporna idag med så Mamma kommer och hämtar oss senare.
Chibo väckte mig vid kl 6 imorse och jag trodde han ville gå ut men han ville bara att jag skulle flytta på mig så han också fick plats i sängen, han är juh för söt. :)
Nu ska jag kolla på serien A Shot At love som jag läste om i http://grymtroligperson.blogg.se Måste säga att programet är sjukt men jätte skoj att kolla på. Haha.
Puss!


Jag tror jag väckte grannarna inatt igen...

Mina grannar hatar nog mig. Först störde jag dem förut när jag hade gått en sväng med Chibo så orkade han inte gå upp för alla trappor utan stannade och vilade 10min i mitten typ (han har problem med sina leder.) så vi satt där och jag försökte locka på honom men han bara flämtade. Sedan nu fören liten stund sedan låg Angela och Chibo i sängen så skulle jag gå på toa. När jag kommer tillbaka är det något stort som flaxar runt i rummet, en FLADDERMUS! Jag får panik och skriker rakt ut, springer in och hämtar Angela sedan väntar jag på att den ska flyga ut vilket den gör efter en stund eller den försvann iallafall. ;o Fast innan den försvann sket den på min soffa och mitt golv. Jag har upplevt mer djur här i "stan" än jag gjort hela mitt liv i skogen tror jag. Nu ska jag sova om jag vågar (balkongen är stängd nu och det kommer den nog få vara varje kväll hädanefter.)
Puss!


(Chibo är lugn fast han just blev attackerad av en fladdermus.)


Våldtäkskondomen.

Läste om kondomen som ska kunna stoppa våldtäkter. Måste säga att jag tycker den verkar skit bra. Jag har läst om den för något år sedan och glömt den men nu såg jag det igen. Yeah it's right kill the fucking våldtäksmännen. Nej men rätt åt dem j*vla svinen.
Puss!



Smal?

Jag kollade precis på lite gammla bilder från förra året. Hur kunde jag förstöra mitt hår? Det var juh jätte fint, nu ska jag spara så det blir så långt och fint igen minnsan. :)
och shit vad smal jag var till skillnad från nu. Jag måste nog ha gått upp lite i vikt tror jag allt. Måste nog skärpa mig gällande chips och godis tror jag, haha.
Puss!

    
(V: Jag för 1,5 år sedan, ignorera ansiktet. xD H: Jag efter jag sprungit vårruset förra året.)

Chibo.


Nu har Chibo kommit och Mamma och Pappa har åkt. Det går faktiskt bättre än vad vi trodde att det skulle göra.Han gnäller lite men det får jag stå ut med en stund för han lugnar sig nog snart. Jag får hoppas att han inte hoppar på någon annan hund när vi är ute och går bara (han gillar inte andra han hundar.) men det ska nog gå bra, höhö. :)
Nu somnade han till och med.. <3
Puss!                                                                                                                                                           



Dagens film, Torkel i knipa.

Ursh, jag skulle äta macka med sallad och gurka på så såg jag ett djur i salladen, jag tyckte självklart det var äkligt men tog bara bort just det bladet sedan när jag tog ett nytt blad upptäckte jag att det var fullt av djur  på hela salladshuvudet. Så j*vla vidrigt och Mia, Milla och jag åt av det igår. Blä!
Nu ska jag iallafall kolla på en film och sen sova, jag skulle behövts sovit förlängesedan eftersom jag ska upp ganska tidigt imorn men jag har haft lite att göra och nu är jag uppe i varv så måste lugna ner mig med en film. ^^

Dagens film: Torkel i knipa - En animerad komedi på 1,5h. Det handlar om en kille som heter torkel som har en Mamma som röker hela tiden och en Pappa som bara kan säga nej. Han har en kompis med ett järnrör i fickan och en vikarie som är besatt av djur. Den här filmen är en av mina favorit filmen, jag har sätt den jätte många gånger. Det är värkligen exakt min humor, helt sjuk alltså. Kolla på den säger jag bara. :D


(Torkel på bild, höhö.)

Nattfjärilar.

Jag kan knappt ha balkongen öppen på nätterna längre. Jag har börjat få in jätte många nattfjärilar men det läskiga är att det har börjat komma in tallsvärmare också! De är ca 10cm stora! Kul att sova med sånna, nej. Så nyss när jag skulle gå ut på balkongen och hämta spån till Angela så vänder jag mig om och kollar på min hand och där sitter en. Jag skriker rakt ut och börjar hoppa så mina grannar vaknade nog (Om de nu sov.) Fast på tal om sova så är min granne helt galen, han bor på nedersta våningen (jag på översta.) och spelar så hög musik så jag kan höra vilken låt det är. Och han gör det nästan varje kväll och ibland efter klockan 00.00. Stackars de som bor precis brevid honom.
Puss!

         
(Klicka på de nedre bilderna så blir de större.)


Skulle ni villja sova med dessa i rummet!?

Stryka, diska, städa...

Ursh och fy. Har tvättat hela dagen och nu ska jag ställa mig och diska. Efter det städa åt Angela och sedan stryka. Kul lördag va? Men vissa saker måste göras fast man vill festa, höhö. Imorn kommer familjens vovve Chibo och flyttar in på prov hos mig tills på tisdag. Mamma och Pappa ska nämligen åka utomlands i höst och dåh ska jag ta hand om Chibban men han gillar inte min lägenhet så måste testa några dagar så det funkar. :)


Min och Neas låt. ;)


Lördag.

Godmorgon. klev upp för typ en timme sedan och har käkat frukost nu typ. Igår blev det sen läggdags dåh det blev lite problem men det löste sig och alla blev glada och nöjda. haha. Nu ska Sussie snart dra hem och Mia åkte tidigt imorse då hon skulle hjälpa sin mormor att flytta tror jag. Idag har jag tvätt tid som börjar typ nu!? Sedan ska jag städa och lite och får se vad som händer ikväll. ^^
Puss!




(U: Ricky och Sussie. N: Milla, så söt.)

Godnatt.

Kvällen har spenderats med Ricky, Milla, Sussie och Mia. Vi var hemma hos mig och käkade tacos (mums!) sedan åkte Milla och Ricky hem och Sussie, Mia och jag drog på fest några timmar. Fast vi va nyktra och det var lite konstigt folk men det var väll bättre än att sitta hemma. Nu ska jag snart sova men vi hörs imorn. :)
Puss!

Rea-jeans.

När Olivia och jag gick på stan i onsdags hittade jag dessa snygga jeans för endast 125:-  på Åhlens. Snacka om billigt! De fanns tyvärr bara i storlek 24 eller 26 och 26 var för stort så fick ta 24 och nu har de töjt sig och är lagom. :)
KlippKlippKlippKlipp!

         
(Snygga?)


 


Mardröm.

Godmorgon, vaknade nyss. Inatt eller imorse hade jag en mardröm. Jag brukar aldrig ha det men jag drömde att min granne var en mördare som lockade unga tjejer tills sin lägenhet och sen mördade dem. Efter det murade han in dem i väggen. Alltså min granne renoverar alltid så var väll därför jag fick för mig att han murar in dem i väggen. Blev iallafall skit rädd i drömmen men när jag vaknade tyckte jag det bara var sjukt och töntigt, brukar juh vara så.
Idag är det SOL! Wihu, är jätte glad. Fast det är nog inte så varmt men ändå man blir glad av solen. Nu ska jag käka frukost.
Puss!

    

(Igår var det värkligen inte sol och på kvällen försökte jag ta kort på blixten men det gick inge vidare. Det blixtrade skit mycket iallafall, nästan så man blev lite rädd. ;P)




Dagens film, Paranoid park.

Nu ska jag äta vegetarisk ravioli och kolla på en film. Sov gott allihop.

Dagens film: Paranoid park - Ett drama på 1,5h. Det handlar om en skejt kille på ca 17 år. Han älskar att skejta och går en dag med sin kompis till det coolaste skejt stället som finns, paranoid park. Några dagar senare går han dit själv och blir kompis med en kille som frågar om de ska åka med godstågen. När det senare kommer poliser till skolan blir han nervös och undrar om det kan ha någonting med kvällen vid godstågen att göra!?
Ganska bra faktiskt men lite konstigt sätt som handlingen utspelas på. Huvudrollen är däremot skit söt så jag skulle kunna se om filmen bara för det, haha.

Gratisbio.se

Många bloggare har skrivit om gratisbio.se och jag har varit medlem där sedan länge men har inte tagit det så seriöst eller ens kollat speciellt mycket. Men nu har jag varit inne några gånger och faktiskt tjänat lite poäng så jag så småning om får något presentkort. Om ni också vill bli medlemmar gå in via denna länk och tjäna 25 extra poäng direkt vid registrering.

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=44342


En dag med Olivia.

Sitter här och kollar bloggar, kom hem för någon timma sedan. Har varit hos Olivia för hon ville att jag skulle följa med henne hem en stund. Så vi åkte hem till henne och gick på en promenad, åt pannkakor och bara typ umgicks. Jag är kär i hennes hund förresten, har alltid varit och kommer alltid vara. haha.
Förövrigt vet jag nu på ett ungefär hur det känns att vara gravid då min mage svullnade upp så det såg ut som jag var i 3dje månaden + att det känns som jag ständigt har håll. Är pga av allergi mot gluten tror vi (jag och min Mamma.) men jag vill inte kolla upp det eftersom man då måste ja.. köra upp en slang i aah.. och knippsa en bit av tarmen! Så jag ska istället gå på en diet uteslutande gluten och se om det löser mitt magont.
Puss!


(Aslan, Olivias vovve.)



 


Torsdag.

Godmorgon. Har precis ätit frukost med Olivia som sov här i natt. Vi blev väckta av fastighetsägaren som skulle gå runt och kolla alla lägenheternas element så kommer jag och öppnar med min pyjamas tröja med små nallar på, haha. Lite pinsamt faktiskt. Aja idag vet jag inte vad som händer, Olivia ska väll åka hem om några timmar och dåh får jag se vad jag hittar på. :)
Puss!

Onsdag.

Godmorgon. Jag ska snart städa åt Angela, diska och dammsuga. Sedan kommer Mamma och dåh ska vi åka och handla (är helt tomt i mitt kylskåp sedan jag var borta.) Efter det ska jag ner och möta Olivia hos Victor så ska vi gå på stan lite och jag ska se om jag kan hitta en present till Agnes. :)
För övrigt har jag två (!) finnar i mitt öra, vilket gör skit ont. Så nu vet ni de också, haha.
Puss!


(Ett kort på mig från i fredags.)

Tisdag.

Höll på att missa bussen imorse. Fick sminka mig på 5min och sedan cykla skit snabbt till bussen, springa fram till dörren och knacka på precis när den skulle åka. haha. Han med den iallafall och åkte till Milla.
Hos Milla vare chill. :)  Micka och Milla skulle sola men det var stängt så vi drog en pizza istället. haha. Åkte hem rätt tidigt och efter det har jag bara kollat på film, ätit och lekt med Angela.
Puss!


Sexuella övergrepp på djur.

Godmorgon, har precis duschat och skulle precis kolla min mail då jag fått ett ifrån djurens rätt. Förbjud sexuella övergrepp på djur stod det. Det är många i Sverige som inte fattar att det faktiskt är lagligt att ha sex med ett djur så länge det inte skadas. Hur f*n tänker folk egentligen!? När det tagits upp att man ska införa en lag mot detta har ca 85% av de röstande röstat nej, liksom va? Vad finns det för njutning med att våldta ett djur? Jag blir så förbannad!
Jag tycker man ska införa en lag att om man utför sexuella övergrepp på djur ska man kastreras!

Skriv på namninsamligen du också.
http://www.djurensratt.se/portal/page?_pageid=33,7220249&_dad=portal&_schema=PORTAL

Dagens film, Meet the fockers.

Nu ska jag kolla på en film och sedan sova för ska upp tidigt imorrn, 09.30. För sedan åker jag till Milla med Micka. Vi ska sola och chilla, ska bli jätte kul eftersom jag inte träffat dem på länge!

Dagens film: Meet the fockers - en komedi på 2h. Det är uppföljaren till filmen släkten är värst och är därför lättast att förstå om man sätt den innan. Den handlar iallafall om en tjej och en kille som ska gifta sig och deras föräldrar ska för första gången mötas. Detta är inget fridsamt möte dåh föräldrarna är varandras motsattser. Det var en film jag gillade men greg är så jobbig så man kan dö. Han är en sån person som jag aldrig skulle orka med, bryter sina principer för att passa in.

Vi hörs imorn, sov gott.
Puss!

Ashton kutcher.

Jag har alltid tyckt att det är lite konstigt när man blir kär i en kändis och jag förstår det fortfarande inte. Tex min kompis som är helt besatt av Ola, ni vet ifrån idol. Hon pratar om honom ständigt och går på alla "konserter" hon kan typ. fast nu måste jag erkänna att jag alltid gillat Ashton Kutcher. Inte varit kär i alltså, men det är något extra med honom, haha. Har sätt i princip alla filmer med honom i och man smälter juh bara. ;)

       

  

(Klicka på bilderna så blir de större.)

Angela.

Tog lite kort på Angela för en stund sedan. Hon är juh för SÖT!


 

  


Måndag!

Nu ska jag bli en duktig bloggare igen. Har inte haft tid att blogga när jag varit borta. Nu är jag iallafall hemma igen, eller kom hem igår kväll. Vädret är skit dåligt och man vill bara sova tills det blir sol igen, om det nu blir det?
Idag ska jag iallafall städa, handla, träna och kolla på film. Mycket mer orkar jag inte eller har lust med. Vi hörs senare.
Puss!


Förlåt.

Förlåt att jag inte skrivit på 3 dagar! Men jag har haft fullt upp. Grönan i tisdags var iallafall skit kul, fast Carråh vågade inte åka frittfall och jag ville inte åka själv. Aja kommer bilder ifrån det senare iallafall. :)
På onsdagen var Nea och jag på typ krök i Hölö (Haha!) men det var rätt skoj faktiskt. ^^
Idag blir det chill med Nea på stan och sedan drar jag till syrran igen och stannar till söndag.
Puss!

RSS 2.0