Måndag.

Har precis kommit hem ifrån en skön dag på stranden. Shit vad varmt det är ute asså.. Typ minst 35grader ute. Så vi blev lite bruna. ^^
Nu ska Nea försöka göra pannkakor till oss. haha. Hoppas det blir bra. Mums.
Sedan drar jag till Carråh för vi ska juh till grönan på imorn. :D
Puss!


Dagens film, White chicks.

Nu är äntligen Nea hemma igen och vi har ätit lite och så. :)
Snart ska vi kolla på en film och jag vill ha godis! Är så sugen så jag skulle kunna betala hur mycket som helst men jag får inte och ska inte äta..

Dagens film: White chicks - En komedi på 1,5h. Det handlar om två fbi agenter som får i uppdrag att ta hand om två rika systrar när de är på en slags fest. När tjejerna vägrar gå måste killarna klä ut sig och låtsas vara syskonen för att inte missta jobbet. En bra film faktiskt.. visa saker är juh inte så trovärdiga men vem bryr sig. Se den. ;)

Nu har Nea duschat klart så måste gå. 
Puss!

Nea jobbar.

Hallaw.
Har varit uppe sedan12.00 och nu börjar jag faktiskt bli lite uttråkad men ska kanske åka in till sthlm och träffa Farmor en stund för att fördriva tiden lite. Hon och jag skulle juh ses någon dag i veckan ändå. Dagen har jag fördrivit med att titta på film, sola i fönstret och käka chips. Haha.
Juste.. asså nu när jag fattat hur man lägger upp filmer ifrån youtube gör jag det hela tiden, haha. Men ni får stå ut. Asså den här videon är juh skit söt! Jag är allvarlig, kan inte sluta lyssna. Haha.
Puss!


Nea sover.

Nea sover. :) Hon är så söt när hon sover.. Fast jag ser henne inte nu eftersom det måste vara helt släkt för att hon inte ska vakna. Hon ska nämligen jobba imorn, mellan 11.00-20.00 så jag ska vara hemma hela dagen och sitta på msn, haha. Så snälla underhåll mig imorn någon?
Kom på en grej som hände igår förresten. Nea, jag och Sara var typ "ute och åkte" med någon kille i hans bil så hade han tydligen fel lysen på så han fick böta 1200:- asså jag har ingenting emot polisen, de är juh bra. haha. Men ibland undrar man hur fan de tänker? För ett par lysen liksom?

Jag saknar Angela redan och är uttråkad.
Puss!

Sol och bad.

Sol och bad blev det så småningom. ^^
Det var skit varmt och lite bränna fick jag faktiskt. Som vanligt mest på ryggen fast jag knappt solade den alls. Det har varit en jätte skön dag iallafall. Nu ska Nea och jag äta omelet och sedan bara chilla resten av kvällen för Nea ska jobba imorrn så vi kan inte festa. ;( Höhö.
Puss!

    

(V. Vi badade vid Mölle. H. Babesen solar för fullt.)

Godmorgon.

Godmorgon. Uppe tidigt va? Och jag har varit uppe sen innan 10. Jag vaknade av att det var fett varmt så jag var tvungen att gå upp. Nea och jag vara iallafall och handlade typ nyss och nu ska vi äta (jag är skit hungrig!)
Vi ska dra och bada sen iallafall eftersom det är så varmt och jag hoppas på lite bränna. ^^
Puss!

     
(V. Utsikt ifrån Neas lägenhet. H. Nea.)


Framme...

Nu är jag framme in tha big city södertälje. Wihu, Nea och jag är peppilipepp på något.. Vi ska dra ut snart men nu nöter vi bag in da box. ^^
Puss!


Åker snart...

Är rätt stressad nu.. Ska åka vid sex och jag har inte sminkat mig eller fixat håret än.
Åt precis och innan det tränade jag och duschade. Tyvärr luktar jag typ kille nu för jag glömde mitt raklödder i stan så jag lånade av pappa. Haha. Försökte dölja med parfym men kan inte påstå att det hjälpe så mycket. Aja måste gå nu, vi hörs kanske ikväll.
Och till Nea om hon läser, Wihu! Snart kommer jag. :D
Puss!

Godmorgon.

Jag vet.. men jag har faktiskt varit upp sedan 12.00! Sitter och äter frukost.. eller min kaka jag bakade igår och dricker juice som smakar som spya med öl? Snart ska jag träna och packa klart allt. :) Ikväll får jag se min Nea igen. Längtar sjukt ska ni veta! Förövrigt nöter jag min favorit på youtube. Haha. Alla som känner mig har nog fått höra på den någon gång. Killarna är skit söta iallafall. ^^
Puss!


Dagens film, Fido.

Imorn drar jag äntligen här ifrån ett tag, rättare sagt i exakt 9 dagar. Först till södertälje och sedan stockholm. :)

Dagens film: Fido - En komedi på 1,5h. Den handlar om att världen har fått zoombie invation men att de lyckats göra zoombierna "tama" så att de kan jobba för de vanliga människorna. Men ibland blir de människoätare igen och om en människa dödas av en zoombie blir de också en zoombie osv.. osv.. Rätt sjuk och konstig film.. Inget att rekomendera om du inte typ är besatt av zoombies.

Nu ska jag kolla på film med Angela. Höhö.
Puss!

Torsdag.

Idag har jag varit i Västervik en sväng för att packa min väska och handla lite mat. Väl hemma grillade vi eller ah Pappa grillade, jag undrar hur han gör för att lyckas att grilla i 1,5h? När jag grillar med andra tar det typ 30min. Haha.
Aja till efterrätt gjorde jag Frejas special.. var skit länge sen sist... Ett tag gjorde jag den kanske två gånger i veckan. ;o
Puss!

    


Tråkigt.

Oj oj oj vad jag har tråkigt. Börjar tröttna på att sitta här ute i skogen hos min föräldrar, finns inte så mycket att göra om man säger så. Imorn blir det iallafall en sväng till västervik igen, haha. Idag kom även Mammas och Pappas kompis Kalle hit som jag ska åka med upp till sthlm på fredag kväll. Han kan värkligen inte vara tyst så jag kommer nog ha lite ont i öronen på fredag efter 3h med honom, tur att han berättar roliga saker iallafall och inte massa skit, haha.

Förövrigt.. Skulle det inte vara coolt att ha en igelkott som husdjur? Förutom när de sticks?

 

Dagens film, Material girls.

Hej, sorry att jag inte skrivit tidigare men har haft fullt upp med att klippa hela gräsmattan (den är stor!), ursh. Det tog 2h och alla äkliga bronsar ville äta upp mig typ... + att jag fick skoskav. Gick iallafall ca 7km enligt stegräknaren, och fick iallafall 100:- för det. Vilket är behövligt i sthlm eftersom jag är fett pank! Ge mig pengar någon? :)

Dagens film: Material girls - Filmen är en komedi på ca 1,5h. Den handlar om två tjejer som har ärvt sin pappas sminkföretag. När det helt plötsligt kommer ut att sminket gör att man får svåra hudproblem sjunker hela företaget i botten. Nu måste tjejerna klara sig själva utan pengar och med ett företag som inte går att rädda, eller?
En bra film måste jag säga, värd att se!


What!?

Läste precis att Zack Braff ska lämna serien scrubs. Han är juh själva huvudrollen, han kan inte försvinna. Hela serien kommer förändras utan J.D. Nu ska jag demosterar och inte kolla på den sista säsongen minnsan! Alla Scrubsfan fattar nog vad jag menar. ;(




http://www.aftonbladet.se/nojesliv/tv/article2922755.ab



Dagens film, Rebounde.

Snart ska Mamma och jag gå en promenad med chibo och sedan spela lite spel. :)

Dagens film: Rebounde - är en komedi på 1,5h. Den handlar om en basketbolls coach som bara är coach för berömelsen och pengarna. När han senare blir kickad p.g.a. aggressions problem måste han leta upp ett nytt lag vilket inte är vad han tänkt sig. Ganska bra och rolig, lite tråkigt att man kan förutse slutet bara men det kan man juh i de flesta sådanna filmer. 




 

Laredoute.

Hej hej.
Kom precis hem efter en promenad med Chibban, det är alldeles för varmt ute för honom så gick bara en kort sväng. Igår kom la redoute katalogen hem hit så jag ägnade en timme för att kolla lite. Tycker det bara blir dyrare och dyrare, måste jämt kolla på sidorna med minipris, haha.
Aja hittade två grejer som jag vill ha och funderar på att beställa. ^^
Nu ska jag gå ut och sola när det äntligen är bra väder, funderar på att låta Angela vara ute och skutta i gräset också. :)
Puss!


    
Tröja 99:-
Jacka 299:-


Dagens film, Wicker park.

Min Pappa ska sova nu så jag måste stänga ner internet. Finns inte så mycket att göra dåh men ska väll äta lite och kolla på en film. :)

Dagens film: Wicker Park - Ett romantiskt drama på 2h. Det handlar om en kille som ska gifta sig med sin flickvän men plötsligt får han en flashback ifrån sitt förra förhållande och måste leta upp sitt ex som försvan spårlöst ifrån honom. Väldigt bra film men lite krånglig om man inte hänger med ordentligt.
Puss!

Tjuvlyssnat.

Spårvagn 1 mot Tynnered

Två tjejer sitter och diskuterar. Det verkar som om den ena tjejen nyligen har träffat en kille.
Tjej 1: Han vill bara snacka hela tiden, han vill veta var han har mig varje dag. Han tror på kommunikation.
Tjej 2: Ok, han tror på kommunikation, det är bra. Men här handlar det om prioriteringar. Han tror på kommunikation, vi tror på påsättning, ligg för fan!

Haha. Låter som en konversation som Nea och Sara skulle kunna ha. xD


Firande av Mamma.

Idag firade vi Mamma för Pappa jobbar imorn dåh hon egentligen fyller år.
Dagen började med att jag gick upp runt 12.30 sedan åt ja lite och började städa.. När jag städat klart tränade jag och duschade. Sedan lagade jag spenatlasange och bakade tårtan till Mamma.
Sedan blev det firande och Mamma fick sina presenter, utav mig: Sandalerna jag visat tidigare (av mig och syster.), dyr chocklad, en tröja, två ljuslycktor, några filmer och en bok.
Puss!

              


 

Dagens film, Boat trip.

Kom precis hem ifrån en promenad med Mamma och Chibo i ösregnet, inge skoj. Tur att det inte åskar iallafall för dåh kan jag inte sitta här. ;P

Dagens film: Boat trip - En komedi på 1,5h. Handlar om två killar som ska åka på en kryssning för att de vill ha brudar.. De råkar dock handla på fel kryssning och hamnar på en båt med bara bögar.. Inte jätte bra film men duger för en lättroad person som jag. ^^

Puss!


Segt.

Kunde inte sova inatt som vanligt.. Somnade runt 4.00 och vaknade igen vid 06.30 av värsta åsksmällen.. Och stackars Chibo var jätte rädd som vanligt.

Idag har jag hittills inte gjort ett skit. Finns inte så mycket att göra här, det bara regnar och regnar. Kan det inte bara bli SOL!? 

        






(Tog lite kort i trädgården med den nya kameran.)







Spelkväll. Dagens film, Along came polly.

Blev spelkväll hela kvällen med Mamma och Pappa, mys. ^^
Vi spelade typ några olika spel och käkade chips, jag vann iallafall två gånger, höhö. Lite tråkigt bara att syster inte är hemma men hon kommer en hel vecka i augusti, längtar!
Tips på spel: Upwords - typ som alfapet fast roligare (Det som är på bilden.)
Helt genialt - man ska lägga ut brickor i olika färger och sammla poäng (Svårt att förklara.)


För övrigt tänkte jag börja med en ny grej i bloggen... Filmtipset. Jag ska varje gång jag sätt en ny film (vilket jag gör väldigt ofta) skriva en liten bit om hur den va.
Dagens film: Along came polly - En komedi på 1,5h. Filmen gör en lite glad faktiskt och är värd att se. :)

Nu ska jag kolla på en film med Angela och sedan sova (om jag kan somna. -.-)
Puss!

Hungrig!

Hej allihopa.
Kom precis hem ifrån en promenad på 6km med Mamma, hon gick stavgång och jag utan. När vi hade hunnit nästan där vi skulle vända kom det värsta ösregnet så vi blev genomblöta. Nu är jag jätte hungrig och vi ska snart äta potatis, tzatsiki och majskolv (för vegetarianerna.) Mums!

Det blir nog inga fler inlägg idag för är juh mitt i skogen typ så får inte ha datan på när det åskar...
Men vi kanske hörs senare. :)
Puss!



(Det är typ minigrodors invation här i skogen, skit söta.)

Lexikon för modetöntar.

Haha. Är inne på glamours hemsida, http://www.glamour.se/ och kollar. De har en flik där man kan gå in och kolla på vad olika "modeord" betyder. Rätt sjukt, ni ska få se några...

Babuschka

Betyder egentligen mormor eller farmor på ryska, men är en blommönstrad sjal, vikt i en trekant som viras runt huvudet. På ryska kalla sjalen platok.

EdT

Eau de Toilette är en doft som består av 3-10 procent parfymolja. Räkna med att 50 procent av doften har försvunnit inom 15 minuter. Inom 45 minuter har 80 procent försvunnit. 20 procent sitter kvar hela dagen.

Tältklänning

A-formad klänning som sträcker sig ända ner till vaderna eller fötterna. Vanligt på 60- och 70-talet hos märken som Marimekko.

Haha, ja vad ska man säga.. Om du vill lära dig meningslösa grejer om ehm mode gå in där. (Fast att edt bara höll i 45min var intressant.)

Nu ska jag kolla på en film (om jag orkar) och sedan sova.
Godnatt och Puss!


Ny kamera.

Förlåt att jag inte uppdaterat så bra men är hemma i Blackstad och vill inte sitta vid datan för mycket dåh.
Idag kom jag hem till en ny kamera iallafall. :) En Samsung s860. Min gamla kamera som var en ehm dålig med 5 mega pixels gick sönder för ett tag sedan (Batteriluckan går inte att stänga.) så vi ringde och bad dem laga den på garantin men de sa att de inte lagade sånna fel utan att vi skulle få en ny, men den fanns tydligen inte kvar så jag fick en i samma prisklass som den förra var i när vi köpte den. Den är bättre än min förra men lite krånglig så jag övar fortfarande på hur man ställer in alla saker. Tog ett kort på sladian iallafall fast blev jätte dålig skärpa men han var så sjukt söt så jag måste lägga upp den ändå. ^^




(Min är ljusblå.)



                   


(Sladian <3) 

Fredag.

Godmorgon eller ah.. Gick upp för drygt en timme sedan. Var så trött och hade lite svårt att somna även inatt.
Så nu måste jag skynda mig att städa (kommer aldrig hinna.) för vid 14.30 kommer Mamma och hämtar mig så ska hon skjusa ner mig till stan så jag kan handla de sista presenterna till henne. Hade tänkt mig dyr fin chocklad som finns att köpa på Änglaboden och en fuschia som hon vill ha. ^^
Nu måste jag värkligen börja städa och göra mig iordning. Hörs sen. Puss!

Allt som behövs göras...

Nu har jag precis städat åt min baby. Så ska kolla en film nu och sedan sova tror jag. Om jag lyckas somna innan 7.00 inatt vilket jag verkligen hoppas, börjar tröttna på min sömnlöshet!
Tänkte skriva en liten lista vad som kommer hända under morgondagen iallafall, eller det som borde hända..

[  ]Storstäda HELA lägenheten.. Noga!
[  ] Packa inför en vecka i Blackstad.
[  ] Handla den sista presenten till Mamma. (Blomsterlandet.)
[  ] Bestämma vilka dagar som sthlms resan blir och boka biljetter.
[  ] Handla mat med Mamma.
[  ] Träna.

Det är vad som ska hinnas imorn, ingen rolig dag men visa saker måste man juh göra även fast det suger.
Puss och godnatt!



Andra bloggar.

Godmorgon. Var så himla trött att jag somnade förut när jag kollade på film och vaknade nu för en stund sedan. Hatar att somna när man inte ska sova speciellt om man har smink för mina ögon blir så lättiriterade.
Aja det jag skulle komma till var att en av mina bästa kompisar, Micka har gått och skaffat en blogg. Så jag blev juh tvungen att länka den så klart så hon får lite läsare i början (för jag har juh sååå många.) och dåh tänkte jag... Varför inte länka alla bloggar jag kollar varje dag? Så här kommer en lista...

http://Mickantjugoandramars.blogg.se 
(Min kompis nya blogg.)

www.englasshowroom.com 
(En blogg om alla sorters mode.)

http://kissies.se/ 
(En personlig blogg om en blond tjej i sthlm.)

http://juliairene.blogg.se  
(En personlig blogg av min kompis Julia.)

http://billiee.blogg.se/
(En personlig blogg om en tjej ifrån sthlms liv och musiksmak.)

www.tjuvlyssnat.se/index.php
(En blogg där man får sända in smygsamtal som man hört på t.ex bussen.)

http://Kenzas.se/ 
(En personlig blogg om en tjej ifrån sthlm. Mode, shoppingtips och andra roliga saker.)

http://blondinbella.se/ 
(En personlig blogg av en tjej ifrån stureplan, en av Sveriges största personliga bloggar.)

Hej igen.

Hej igen bloggen. :)
Kom hem för typ en timme sedan och jag ska snart äta (är vrålhungrig.)
Det var jätte mysigt att träffa brudarna idag och vi gick lite på stan, fikade och försökte sola när det väl var lite sol. Fast ingen av oss handlade något på stan, haha jo Milla köpte hårspännen. ;)

Förövrigt ska jag tipsa om den bästa budget mascaran som finns, Great Lash. Just nu säljs den på rea på h&m som de brukar ha på den mascaran från och till. I vanliga fall kostar den runt 80:- och nu bara 40:-
Jag har använt den i några år nu och kommer nog aldrig hitta en mascara som är så bra för ett så lågt pris. ^^






Försenad!

Hej bloggen..

Kunde inte somna inatt, utan somnade runt 07.00 och så skulle jag upp 09.30 men mitt alarm ringde aldrig!? (Har krångel med mobilen.) så nu är jag 5min försenad för att möta Micka och Milla, och jag är inte klar på långa vägar. Shit vad dum jag känner mig men faktiskt inte mitt fel den här gången. (Jag har lite problem med tider, spc på morgonen.)
Aja ska försöka fixa mig så fort jag kan och sedan ta bussen ner till stan, till mina underbaringar.
Puss!


Sandaler - Mammas present.

Här är presenten jag köpte till Mamma på stan igår. Ett par sandaler i brunt som hon ville ha. :)
Köpte dem på din sko för 399:-

För övrigt la jag just ett bud på ett par rosa skor på auktionerna hos www.zoovillage.com
De rosa skorna till höger, skit snygga. ^^

("Mina" till höger och Mammas till vänster.)

    


(Klicka på bilderna så de större.)

Uppdatering av sommarlistan.

Nu har lite mer än halva sommarlovet gått och jag blir jätte deprimerad av att det snart är höst och skola med plugga igen. ;( Ska iallafall uppdatera min sommarlista nu, var ett tag sedan.

Sommarlista!

[x] Skolavslutning.
[x] Kolla på studenten.
[x] Midsommar = fest hos Mia.
[x] Carråh kommer hem över en helg.
[x] Vis festivalen.
[x] Nea kommer ner!
[  ] Upp till sthlm för att hälsa på Carråh och Nea.
[  ] Grönalund.
[  ] Ölands resa.
[  ] Carråh kommer hem en hel vecka!
[  ] Shopping i Kalmar med Micka och Milla.

Andrea eyeq's.

Kom precis hem efter att ha lämnat Nea vi bussen. Känns redan tomt och jag kommer sakna henne skit mycket innan jag drar dit!

Men för övrigt tänkte jag tipsa om en skit bra eye makupe remover. Den heter Andrea Eyeq's och tar bort makeupen på ögonen skit fort och skit bra. Det är padds med olja på (finns utan olja men den är inte lika bra.), de återfuktar torra ögon (som jag har!) och gör ögonfransarna jätte mjuka. Finns att köpa på både åhlens, h&m och andra liknande butiker för runt 40:-
Puss!





Nu ska Nea åka hem.

God morgon, gick upp för snart en timme sedan och jag är så gott som död.
Kunde inte sova inatt så somnade inte förent runt kl.6 därför fick jag typ 5 timmars sömn, ursh!
Nu ska Nea och jag snart gå till bussen iallafall och när jag lämnat henne ska jag bara hem och slappa (och stor städa!).
Och juste min mobil har fått damp så jag kan inte ta emot sms, jag kan skicka men inte ta emot. Konstigt, ska skriva till halebop och fråga om det är något fel på nätet... Någon som märkt nåt?
Puss!

Sova?

Hallaw.
Dagen har varit bra med min Nea men imorrn åker hon hem, kommer bli skit tomt utan henne i lägenheten.
Vi han inte gå så mycket på stan idag men jag hittade iallafall en present till Mamma (Ska visa den sen.), måste köpa minns en till så ska fråga Micka och Milla ifall de vill gå på stan någon dag i veckan. :)
Nu ska Nea och jag kolla på film och sen sova men Nea kommer väll somna under filmen som vanligt. ^^
Vi hörs imorrn. Puss!


Jag och Nea i vintras. ^^

Stan.

Nea och jag ska typ sminka oss och så nu sedan drar vi ner på stan en sväng. :)
Ska försöka hitta lite presenter till Mamma eftersom hon fyller år på tisdag, typ ett par gladiatorsandaler tror jag.
Filmtips, Scary movie 4. Fyra toasters av fem. kanonbra. Höhö.
Puss! 

Polotröjor?

Läste igår att polo tydligen ska bli inne tills i höst jag brukar inte följa modet och kommer värkligen inte göra de nu heller. Liksoms hallå vem drar på sig en slimmad, ful polotröja i äkligt material? Inte jag iallafall.
Och att man ska använda stickade pannband liksom? Ehm nej, nej och nej!


 





Äta kött. Nej tack!

Jag har varit vegetarian i 3 år om en månad. Känner mig ändå rätt stolt då jag älskade kött men gav upp det för djurens skull. Nu förstår jag inte hur jag kunde äta ett dött djur och jag tycker det är helt sjukt hur det normala i Sverige och hela världen är att man ska äta kött.
Jag vill absolut inte klaga på folk som äter kött eftersom jag själv åt kött tills jag var 14 men jag vill klaga på folk som säger sig veta bäst när det handlar om att äta kött.
Som vegetarian har jag hur många miljarder gånger som helst fått höra "men människan har alltid ätit kött". Jaha? Men förr i tiden både man i grottor och torkade sig med löv. Betyder det att vi ska göra så nu med dåh eller?
 
Min kompis Nea som bor hos mig just nu blev vegetarian i lördags, hoppas du lyckas denna gången baby. :)
Puss!





Gå in på www.djurensratt.se och läs mer.

Bilder ifrån vis.

Dag 1.


Mikaela <3



Micka och Nea drar en björnpose. ;)




Jag och Olivia.



Det snygagste kortet. Jag och brudarna. <3



Dag 2.
(Kort på kameran som Mia råkade ta med sig hem!)


Dag 3.
(Dålig kvalite eftersom det är mobil kort.)


Jag innan vi drar ut. :)



Två av killarna vi hängde med. :)


Dag 1 och dag 3 har varit sjukt skoj!


Paint!?

Varför funkar det inte att ladda upp bilder ifrån paint? Jag har försökt med två olika bilderna nu men ingen funkar, det står bara att det är fel format. Varför? Någon som vet så skriv varför!?

Vis dag 3.

Ja vad finns det att säga!?
Klockan är snart  halv åtta och vi ska äntligen göra oss iordning för att äta pizza. Det snurrar fortfarande efter gårdagen och mitt huvud känns som det kastats ner från ett rosa radhus. ;o
Igår var en riktigt konstig men rolig kväll, alltså allt började hos mig med Nea, Sussie och Lonna. Vi drack lite och drog ner till stan runt 23.30 kanske, träffade Ricky och lite andra goa människor. Efter mycket om och men drog Nea och jag med fyra killar på efterfest, tråkigt. så vi bestämmde oss för att dra och bada på lysingsbadet blev inget bad men roligt var det för Nea och jag var så sjukt borta. Haha. Kanske inte ska ta allt här men somnade runt 7.00 och sov till 12.00 när vi vaknade var vi fortfarande borta. Ursh! Nu ska jag äntligen ta mig en dusch. Puss!

Vis dag 2.

Snart ska Nea och jag göra iordning oss för fest dag nr 3 (sista dagen). Gårdagen blev inte så lyckad för jag fick ta hand om en däckad kompis i nån timme. Så det förstörde lite, men man måste juh ställa upp för sina vänner. Kom hem redan runt 3.00 och somnade rätt snabbt. Sedan råkade Mia få med sig min kamera hem så jag kan inte lägga in några kort ifrån igår eller ta några idag. Nu ska vi sminka oss. :)
Puss!

Vis dag 1.

Idag är jag en halvdöd fisk. Igår var det riktigt kul och ni ska få bilder ifrån hela vis senare. 
Igår började det lite smått hos mig med lite dricka och häng med Ricky, Milla, Micka och Nea. Sedan drog vi på fest hos Linda, riktigt skoj... Där var vi fram till typ 23.00 sedan drog vi ner till stan ett tag och var hemma runt 3.30. Pjuh. Nu ska vi typ städa lite sen dra en PIZZA! :D
Puss!

Krongel.

Krongel krongel. Jag har problem med att ladda upp  inlägg. Hoppas det löser sig snart!!

Rec.

Filmen sög, världens dåligaste slut! Ursh!
Nu ska vi se house of wax istället och får hoppas på att den är bättre. Nea säger att den är as läskig men hon är så känslig så henne kan man inte lita på, höhö.
Puss!

Häng med Nea.

Idag drog Nea och jag in till stan. :)
Vi typ handlade mat och massa fetting chips osv. så snart ska vi äta vitlöksbröd och kolla på filmen rec, hoppas den är bra och riktigt läskig. ^^
Imorrn är det förövrigt vis och jag får träffa alla ifrån klassen, fy fan vad jag längtat! <3
Puss!



Madagaskar, mitt drömresemål.

Jag vill verkligen dit, men pengarna räcker inte till. För två veckor ligger det på runt 25.000:- per person, alltså rätt mycket pengar. Ni ser juh hur fint det är och tänk alla annorlunda djur man skulle kunna få se.
Ta mig dit!



                   

(Klicka på de små bilderna så blir de större.)

Nea.

Idag har jag varit snäll och städat åt Mamma. Senare på kvällen åkte vi och hämtade Nea vid bussen. Hon är hos sin mormor nu men imorrn drar vi till Västervik och röjer på vis festivalen torsdag, fredag och lördag. Nästa onsdag åker hon hem igen, tråkigt men jag ska juh upp i slutet av Juni om nu swebuss buss strejk inte hunnit komma hit då!
Puss!



(V. Nea H. Jag. )

Jobb jobb.

Idag har jag tvättat vår veranda i 4h. Det var skapligt jobbigt och inte speciellt skoj om man säger så men jag tjänade 800:- till skulden efter Angelas operation.
Nu har jag bara 1850:- kvar av 3800:- som det var ifrån början. Det är sjukt hur dyrt det är när ens djur blir sjukt + att vi inte hade någon försäkring heller men vad gör man inte för sin älskling. :)
Nu ska jag träna och sedan kolla på film.
Puss!


Söndag.

Hej bloggen.
Idag blev det middag med familjen på en tai resturang i stan. Maten var väll sådär eftersom det inte fanns så mycket vegetariskt att välja på + att jag fick ett hårstrå i min efterrätt. ;o
Under middagen pratade vi iallafall om vart vi ska åka på semester.. Jag vill helst till Australien men pengarna räcker inte så långt då så jag ska kolla andra resemål nu som tex. Madagaskar eller liknande. :)
När vi ätit åkte syster hem till sthlm igen, tråkigt. Men vi ses i slutet av Juli iallafall då jag drar en sväng till stockholm/Södertälje.
Puss!

Ekoxe.

Igår när jag höll på att träna ropade syrran på mig att komma ut och titta så jag sprang dit och hittade världens största ekoxe. Har aldrig sett en sån stor, han kan säkert knippsa av ett finger med sina sån dära vassa grejer haha. Han var runt 1 dm iallafall och läskig.



Carråh - Syster.

Snart kommer Mamma hit för att hämta mig och syster som kom hit igår. :)
Vi ska vara hemma hela helgen i Blackstad. Är så kul att träffa syrran, var ett bra tag sedan måste jag säga.
Men innan vi drar hem ska Olivia klippa Mamma och sedan ska vi typ handla mat. På tal om mat så öppnade Netto inte alls lång ifrån mig igår så de hade massa "rea" så jag handlade typ skit mycket godis till familjen som vi ska äta i helgen, höhö. 
Nu kommer Mamma så vi ska åka. :) Puss!

Slänger in ett kort på syrran som är tagen för ett bra tag sedan. ^^


Klippt mig.

I förrgår klippte Olivia mig. ^^
Hon ska börja andra året på frisör och brukar därför få klippa mig. Den här gången sa jag inte hur kort jag ville att hon skulle klippa.... Så sen när jag väl kollade var det jätte kort, blev först rätt besviken men sedan blev jag nöjd och tycker nu att det är rätt snyggt och jätte skönt att ha kort hår. :)



       
Innan...                                          Efter...                                     Och efter...

Asså mitt hår ser inte ut som på bilderna.. det är inte grått eller grönt, utan det är för min mobil kamera suger och min andra kamera ska in på lagning idag. ^^


Tisdag.

Har kollat på lite Veronica Mars som vanligt men har bara några avsnitt kvar sedan får jag börja på en ny serie. Några förslag?
För övrigt ska jag snart träna på min step up maskin och senare möta Olivia så ska vi gå en promenad tillsammans. :)
Skönt väder idag, äntligen sommar!?


Hörs senare, Puss!


Hummel väska.

Ge mig! Ge mig! Ge mig!
Denna skit snygga väska har varit på zoovillages auktion 2 gånger nu men jag har aldrig råd med den. Hoppas den kommer upp en gång till då jag har råd för den är grymt snygg! 

http://se.zoovillage.com/community/zoobay/



Nu ska jag sova. Sov gott, Puss!

RSS 2.0